Sämst uppdatering och värre blir det..

Ja som ni märker är jag inte speciellt duktig att uppdatera bloggen på helgerna. Det finns ju faktiskt annat att göra...
Ja den här helgen har än en gång gått i festens tecken. Och vad är väl en fest utan Emmelie och Carlsson?
I fredags var det Frånö som gällde. Jag och Lena (över)taggade och for sedan ut för att kolla Grand Nation och Apostasy. Mycket trevligt, gillar folket!
Drog hem till Bruket till en nykter Matte och en Lena som däckade på soffan. Så då gick jag över till nyfunna grannar som Carlsson känner och surrade in på småtimmarna. Världens minsta, lilla sötaste bebis hade dom också. :)

Igår var jag inte ett dugg sugen på att göra någonting men 40-årskalas för Jan-E stod på schemat och det var mycket trevligt! Det är alltid roligast att festa med äldre peops, dock var jag i princip nykter så runt 23 blev allt för mycket.. Åkte istället med som sällskap åt Carlsson till Sollefteå och där var det cruising. Och en crusing är väl alltid likadan. Man går, och går, och går och går. Dock hamnade vi till slut på nån mc-klubb som hade billig öl. Me like!
Gav upp runt 02 och for då till herrn för efterfest. Dock är vi sjukt dåliga på efterfest. De senaste fyra helg-dagarna har det iallafall alltid slutat med att vi somnat illa kvickt. haha!

Nu har jag packat alla mina saker till SRF och ska åka mot Sundsvall om ett par timmar. Sen på tisdag blir det stockholm och sen vidare till Sölvesborg. Detta kommer att bli insane!

Bjussar på ett par bilder från HIgh Coast Riot i Frånö




Vilket uppvaknande..

Usch jag mår inte bra idag.
Vaknade och klev upp i dfen kaotiska lägenheten. Sorterade tvätten så den låg i högar på golvet i hallen. Matte åkte ner på stan med lillasyster och jag sprang omkring i mysbyxor och tuttarna fria i en sliten T-shirt. DÅ, precis DÅ kommer svärmor och svärmormor.
Happ. Dom hade köpt tårta till Matte som tydligen skulle avnjutas klockan 10 på morgonen.

Nu ska jag vila.

Molly 1 år

Idag fyller våran lilla kissemiss hela 1 år. Det har inte firats nämnvärt. Inte alls faktiskt, förutom att hon fick några rejäla pussar av hunden. Tror dock inte att det var någon uppskattad present - katter gillar inte att vara dyngsur.
Men men, hon ska få ett paradis av leksaker och klättergrejor när vi flyttar till Sundsvall så hon får sjå sig.

Här är ärthjärnan till katt. Sjukt söt.




Sprängande huvud och kaos hos familjen

Kvällens arbete gick bra. Det gick faktiskt riktigt bra! Mycket att göra men allt beror på vilka man jobbar med och idag flöt det på mycket bra. Gillar att jobba med Linda, hon har tålamod och man lär sig en massa saker.

Huvudet höll formligen på att sprängas när jag kom hem så jag placerade mig i rygglägge och slocknade till en stund och nu är den som bårtblåst. Skönt. Dock ska jag ändå krypa ner under täcket nu och läsa lite.

Hemma hos familjen Pallin/Nilsson/Westerlund råder det kaos. Min lillasyster och hennes vovve bor ju här nu och det är alltid trevligt. Nästan alltid iallafall. Idag var hunden mindre trevlig när hon flög över bordet och lycades sabotera mina datorhögtalare på vägen. Men men, hon är söt ändå. :)

Godnatt people!

Gummistövlar

Jag är verkligen i ett stort behov av gummistövlar. När man kommit över tönt-stämpeln över dessa praktiska skor ångrar man att man inte äger ett par. Speciellt inför sommarens festivaler.

Här hittade jag ett par annorlunda gummistövlar. Dock tror jag att de är ämnade för annat än att springa omkring i lera på Sweden Rock med.. Men iallafall!


Hard work, work!

Uscha. Huvudvärken verkar aldrig vilja ge med sig.. Blev faktiskt jobb både idag och imorrn så om tre timmar ska jag infinna mig på Ytterlännäsgården. Jag är fruktansvärt dålig på att arbeta. Jag är sjukt lat helt enkelt. Och innan jag ska gå på ett pass tänker jag bara på hur långt det är och hur mycket jag inte orkar jobba. Väl där går det dock alltid bra och vips så har man jobbat klart..

Fast jag borde verkligen jobba på inställningen jag har innan...

Jag har aldrig förstått mig på människor.

Hur tänker folk? Och hur väljer folk hur de ska göra och bete sig?
Framförallt är det känslorna jag inte förstår mig på. Eller snarare bristen på känslor. Medkänsla.
Hur man utesluter människor, vilka man väljer att utesluta och sen inte tänker mer på det.
Jag försöker med all min kraft att se till alla och inte döma. Jag försöker också att göra folk till lags.
Vissa människor beter sig (utåt) som om vänner och familj är något man värderar högt. Något som är viktigt.
Fast jag vet ju att så är inte fallet. Eller så räknas vissa helt enkelt inte som vän, även om det framgår så ibland.
När ingen annan ser på..

Den här helgen blev inte som jag hade planerat på något sätt. Alla planer gick i stöpet. Tack!
Ni andra kan ju roa er med det ni valde istället och tänk för guds skull inte på mig.

Om jag kunde drömma...

Jag har nu läst ut de två första böckerna som "twilight" är baserad på. Det är utan tvekan bland det bästa jag läst och råder er alla att läsa dem! Jag är helt fast och nu ska jag börja med tredje boken..


Någon som har läst dem?

Trött...

Jag. Är. Så. Trött.

Imorrn är det ännu en sån där hysterisk dag. Jag orkar inte ens tänka på det. Jag ska läsa om Edward istället. Edward som förresten skickar sms till mig om kvällarna.

Hos Elin och en hudvårdsklass

Nu sitter jag hos Elin och andas äntligen ut efter en lång dag..

Morgonen gick bra. Mötet med BRÅ var upplyftande, dom uppskattade verkligen vår kampanj och efter några små justeringar är vi klara! Bra jobbat gänget!
Åkte sen vidare till Sundsvall och möttes av ett par turturduvor som jag gick vidare och käkade med. Blå kiosen såklart! hur gott som helst, alla som bor i/besöker Sundsvall måste prova det. Asbilllig, supergod kinamat!
Gick sen vidare med fåglarna (ja, de har namn: Elin och Ronnie) hem till den förstnämnde och andades lite för att sedan ha hudvårdsklass. Var verkligen jättetrevligt och mysigt.
Nu har vi nyss kommit hem från en promenad. Gick och mötte Herr Fågel som satt på Olles med Jonas och kollade på djurgården som sprang omkring och jagade en boll. har aldrig fattat det där med 20 vuxna män som jagar en boll som besatta, vad hände där liksom? Och inte blir det nån action heller..

Aja. Nu ska vi nog snart slå på en film om fåglarna kan slita sig från varandra. Fast det är ju iofs inte nödvändigt, jag kan roa mig själv. Om inte annat har jag ju Twilight-boken med Edward...

En fartfylld dag.

Jag har iiingen aning om hur jag ska hinna med mig idag. Har tusen måsten och vet inte alls hur jag ska få tiden att räcka till.. Hur som helst så måste jag posta iväg en massa kläder. Fast det får jag lov att göra efter mötet med BRÅ i kommunhuset.. Fast efter det mötet ska vi ju upp på vallen för ännu ett möte.. Och då måste jag även göra klart affischer och flyers. Sen ska jag till Sundsvall för att jobba lite och hälsa på Elin. Jag fattar ingenting.

En förkärlek till vampyrer

Jag har alltid haft en förkärlek till vampyrer. När jag var yngre läste jag alla böcker jag kom över som handlade om dessa skrämmande varelser och jag var både livrädd och faschinerad. Egentligen har jag aldrig släppt det där och när Twilight-filmen kom var jag så klart fast. Har nu läst ut den första boken och kollat på filmen mååånga gånger. Snart är det dags att läsa nästa bok i serien och jag kan inte vänta!

Jag kanske är sjuk i huvudet? I så fall gör det ingenting, I'm in love. Med fjärilar i magen och allt..


Att skriva listor om ALLT

Jag är en riktig list-människa. Skriver alltså listor om allt.
Packlistor, inköpslistor, listor om vad jag vill göra med mitt liv eller vad mina drömmar är, listor på de 100 favorit låtarna/filmerna o.s.v..
Utan dessa listor skulle jag inte fungera.

Nu ska jag nog ta och skriva en lista..

I Phone, special edition

Ja tack, gärna!


Årets längsta helg..

I onsdags åkte vi till Sundsvall för att vinka av Elin som åkte till Hufvudstaden och för att umgås med Sofie och Kalle. Den kvällen blev lugn med lite spel och godsaker uppe hos Sofie och sen slocknade vi rätt snabbt. Torsdagen kom och den slutade med att vi, Ida, Lina och hennes kompis satt ute och drack vin. Sjukt rolig kväll, längesedan jag skrattade så mycket. Kan väl sammanfatta kvällen med ett ord: SALT. Här har vi då det söta paret, Kalle och Palle..



Under fredagen for vi hemöver till Kramfors igen. Det blev fest här hos oss och det var folk från överallt. Trevligt, men slutade på Träffen. Det här går inte, sa jag och Carlsson och bestämde oss därför för att åka på en Roadtrip till bättre möjligheter. Finns mycket att säga om den bilresan med det slutade iallafall med att vi och syrran och Niklas hamnade hos Carlsson i Härnösand. Försökte även bräda Elin med ett Codak moment:


A justja! Jag blev ju redhead här någonstans också..


Sjukt trött och sliten for vi hem till Kramfors runt 2. Tog en powernap och slöade tills Lena kom förbi. Då var det bara att byta om och sprätta en öl. Gick ner till Dennis där festen och humöret var på topp. Fortsatte hos oss och sen drog de flesta ner på krogen. Jag och Carlsson tyckte att det var en bättre idé att gå ut och gå med hunden, så sagt och gjort. Klockan halv2 på natten.. Fick bli ett Kodac moment den kvällen också..


Skrattade mig till sömns åt Carlsson och Matte. Gårdagen tillbringade jag liggandes. Mest ute i solen faktiskt..


Sjukt roligt helg, orkar bara inte gå in på detaljerna..

Vila i frid lilla farmor!

Imorse klockan 07.45 somnade min älskade lilla farmor in. Jag är glad över alla minnen och har en fin sista bild av henne. Nu är hon i himlen med farfar <3

Nytt på bloggen och Explorer vs Firefox

Nu har jag gjort lite sommarfint på bloggen. Eller ja, mest ändrat småsaker. Ska se om jag har tid att göra en ny header imorgon! Iallafall så ser ni som använder Firefox förmodlgen inte detta nu eftersom det av någon anledning tar ett tag. Och en sak till! Varför är min "With love and passion"g typ snorgrön i explorer men grå (som den ska vara) i Firefox?
Fattar ingenting. I övrigt så äger Firefox..

Vad tycker ni? Blev det inte lite trevligare?

Red head!

Har velat gå till frissan länge nu och göra nåt nytt, spännande med håret. Har dock verkligen inte råd just nu, så det får vänta. Jag är egentligen riktigt ljusblond, men är oftast färgad mörk. Dock hade jag ett par perioder under gymnasiet då jag var riktig redhead! Jag älskar den hårfärgen och saknar den ibland. Typ så här var det:




Svar på kommentar:
Ja det kostar pengar. Det finns trials där man kan prova det i en timma, men det är inget jag rekomenderar då det känns rätt surt att behöva börja om sen i så fall.. Är man lite busig så viskade en fågel i örat att det finns på PirateBay att ladda hem...


Wandering Willows

Jag hittade världens roligaste spel igår!
Det är sådär sockersött gulligt och faktiskt jätteroligt om man är över 7 år gammal..
T.e.x. så hittade jag en kommentar på en sida:

Wandering Willows är superkul! Inte bara för yngre barn. Jag tycker det är jättekul även fast jag är 12 år."

Haha.. Kanske ska ta och slänga in en kommentar där jag också ;)
Iallafall så funkar det så att man är en människa som kraschar i en märklig by med en luftballong. Hela spelet går ut på att du gör Quests så att ballongen till slut lagas och du kan åka därifrån. Questen är väl inte riktigt lika avancerade som i WOW men du får plocka blommor, sy kläder, hämta frukt, baka, göra öl och plantera diverse saker. Med dig har du ett litet sött husdjur som hjälper dig att klättra i träd, gräva upp saker och charma andra små djur för att de ska släppa ifrån sig saker du behöver efter  vägen. Precis när du börjar tröttna på att springa omkring i samma by så öppnas det succesivt broar så du får utforska andra delar av världen. Och precis när du tröttnat på det så får du åka tidsmaskin till djungeln!
Ett riktigt feel-good spel som inte är speciellt avancerat men perfekt att döda tid med eftersom det tar just mycket tid.


En helt vanlig tisdag..

Hej allihopa! (som blondinbella skulle ha sagt)
Idag har jag faktiskt tagot mig upp ur soffan! Knatade ner på stan och postade en massa grejor som ska över hela sverige. Mina gamla kläder gick visst hem hos några där ute..

Sen inhandlade jag lite saker på stan, bland annat örhängen och ett piercingsmycke. Till örat det också i och för sig.. Aja slutbabblat, idén med det hela är väl att hålet ska bli 12 mm så småningom..

Nu tänkte jag dra igån ett avsnitt av One Tree Hill och Gossip girl! :)

Saker kryssa av från shoppinglistan

Dom här sakerna skulle jag inte tacka nej till..
Det mesta lär klickas hem så fått jag får en slant över. Dessa är från asos.com, gojane.com, h&m.se och stylebystars.com




Shopping NU!

Idag är jag uppe på vallen och försöker få ihop det sista på antilangningskampanjen vi håller på med i samarbete med kommunen och BRÅ. 
Går trögt som bara den och mitt huvud vill helst bara lägga sig på en kudde.. Usch, usch. 
Har ett stort, enormt, svidande shoppingbegär som får mig att kallsvettas om kvällarna. Jag behöver verkligen
köpa saker!! 
Kläder och smink och smycken och skor och väskor och hårfärg och nagellack och sjalar och legins och PRYLAR!



Sweden Rock festival!

Idag är det 16 dagar kvar. 16 ynka dagar. Om två dagar är det 14 dagar kvar. Två ynka veckor.
Det känns som om det var igår jag fick biljetten som nu ligger i tryggt förvar i min AC/DC bok som jag fick samma dag.
Har sjukt höga förväntningar på festivalen och allt säger att jag inte kommer att bli besviken. Allt är planerat in i minsta detalj och snart smäller det!
En kall öl i solen bland en massa roligt folk med grym musik i bakgrunden. Måste väl ändå säga att jag är lite besviken på line-upen, men samtidigt är det bra att det inte är för många bra band som spelar. Jag lär ha fullt upp med att bara vara..

Det enda som oroar mig lite nu är att tågbiljetterna ska ta slut. Kan vara dags att boka dom typ igår..

Fashionista

Hemma efter en underbar helg i Sundsvall. Utan stress och måsten, jag släppte verkligen allt i helgen! Skönt. En mer ingående uppdatering om helgen kommer men man kan sammanfatta den med "Jag ska bara varmköra bilen..." och en ny, grym bekanskap: Ronnie J!

Nu blir det till att kolla klart på Fashionista och sen ska jag skicka ut lite vinnarmail till de som budat på mina saker på Tradera..
Ser ni förresten Fashionista? Vad tycker ni?


Emelies student!

Idag är det dags för mina lillasyster att ta studenten.
Gud vad jag önskar att jag kunde uppleva min en gång till. Det var verkligen den lyckligaste dagen i hela mitt liv! Vi började med champangefrukost hos Elin och sen gick hela klassen till skolan för avslutning. Det var både jättesorgligt och sådär underbart befriande.. Lunchen kändes som en evighet och det var hur varmt som helst i solen. Varmaste dagen på året.. Hela dagen var verkligen perfekt och ett minne jag alltid kommer bära med mig.

Kolla vad annorlunda jag såg ut! Jag och min bror.


De vackraste blommorna i världen!

Inatt drömde jag att jag skulle gifta mig. Allt var i sista sekunden men viktigast av allt var att jag hade en brudbukett med kallor. Jag sprang runt hela stan för att hitta kallor och till slut fick jag en bukett av en gammal dam.

Titta vilka vackra blommor!



Dödskalle prylar!

Det finns verkligen en massa häftiga saker om man tar sig tid att kolla. Jag hittade några saker jag blev helt förälskade i och de är verkligen i olika kategorier! Haha.

Kolla här! Dessa skor är bland det läckraste jag sett och kan bli dina/mina för typ 300 spänn.. Dock måste de beställas från USA så det blir en del tullkostnader också..



Så här kommer mina naglar att se ut till veckan! Hur läckert som helst..



Och sist, men absolut coolast är den här vattenkranen! Den dagen jag skaffar hus kommer dessa kranar att sitta i badrummet! Hittade ingen prisuppgift på dessa men de behöver inte vara så dyra då det räcker med att byta ut själva handtaget.




Heta bilder?

Så vad tycker ni? Det är lite dåligt på bild-fronten här i bloggen va?
Lovar att skärpa mig, dock tror jag att det får bli imorgon. Jag har inget intressant att visa och en bild på mig besparar jag er idag. T.o.m. Matte sa att jag "inte var så vacker" idag.. ;)

Ska iallafall snart visa er lite coola saker. Som alla vet älskar jag dödskallar, vilket resulterar i att jag fastnar för allt som har de på sig...

Host och nys!

Usch vad jag hatar att vara förkyld. Allt värker och jag blir helt slut i kroppen. Men som tidigare känt så kan jag inte sova. Helt omöjligt! Gissa om det är frustrerande?

Och inte finns det något annat att göra heller. Är för trött och slut för att göra något energikrävande och ögonen är på halvstång när jag sitter vid datorn.. Det är synd om mig idag.

Dock blev jag glatt överraskad när jag till slut tog mig ut till brevlådan! Hade totalt glömt bort att jag klickade i en "skicka mig ett gratis ex av VeckoRevyn" för nån vecka sedan. Nu har jag iallafall något att göra!
Det som skulle göra min dag nu är väl att nån kommer hit med en flaska Coca Cola..

And off she goes.

Till urskogen fylld med vilda djur. Svenska djur, husdjur, tropiska djur och konsiga djur. Till en magisk plats utan mobilnät och internet. I denna atmosfär ska hon styla fyra unga tjejer till baldrottningar och se dem skrida till slottet. Med tårfyllda ögon ska hon vinka av sin lillasyster i hennes första steg mot vuxenlivet. Hur ska hon klara fredagens student?

Med andra ord så drar jag till Nordvik nu för att imorgon hjälpa brudarna att bli det vackraste världen har skådat. Tror det blir en hel del fnitter..

På återhörande imorrnkväll.

Vad handlar det om?

NEJ. Jag har en bacill i halsen. Som under dagen också har vandrat ner i lungorna och visar sig i hosta. Och vattniga ögon. Och feberkänning. Och noll matlust. Det senaste bekymrar mig mest eftersom jag då snart kommer rasa i vikt och eftersom jag inte direkt har mycket att ta av så kommer jag bli en tråd. Eftersom jag dessutom är blek så kommer jag bli en genomskinlig tråd. Som en fisketråd ungefär.. Hoppas ingen får för sig att sätta en krok på mig att fånga middagen med. För jag gillar inte fisk. Och jag gillar absolut inte fiskar som biter i mig.

Jag har ett problem. Host.

Katten är borta..

Nu har Molly varit borata i snart 24 timmar. Så länge brukar hon aldrig hålla sig hemifrån. Jag är sjukt orolig att det har hänt henne nåt. Har letat runt om i kvarteret men inte sett skymten av henne. Bara alla andra katter här på Bruket. Tänk om hon sitter fast nånstans? Inlåst eller nåt. Stackars Molly.

Jag vill bara en enda sak idag och det är att min katt ska komma hem.

Missa inte Dregen ikväll!

Ikväll kommer Dregen att hälsas på av Berg i "Berg flyttar in". Något ni INTE bör missa!




Mary Kay

Åh vilken givande kväll jag har haft!
Som många vet är jag fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay. Ett underbart jobb, där jag tjänar bra med pengar och får träffa en massa människor. Dessutom får jag hjälpa många människor och får massor med tacksamhet tillbaka. Jag bestämmer mina arbetstider själv och jobbar så ofta jag vill.
Självklart måste man jobba hårt. Man får ingenting gratis här i livet. Den senaste tiden har jag varit väldigt inaktiv och slö men ikväll for jag och Ida hem till Matilda och fick en massa peppning och coaching. Vi spenderade dessutom en och en halv timme åt att ringa kunder, både nya och gamla. Detta resulterade i att jag fick till en ny glöd och flera klasser bokade. Det känns jätteskönt!

Nu är det bara att köra! Imorgon ska jag upp på ett möte på vallen men efter det ska jag ägna den tid det tar att prata med mer folk och få spika alla preliminärbokningar. Nu gäller det!

Att aktivera sig.

Idag har jag iallafall inte bara suttit hemma. Knatade ner med Matte på stan för att gå på ett möte med arbetsförmedlingen. Tog typ en halvtimme och handlade om att man kan få en coach som hjälper en söka jobb. Fast jag får ingen coach för jag har ju redan "jobb".. Nödvändigt!

Gick iallafall och åt en glass, bokade klipptid åt matte och köpte ramar åt mig. Ska måla dom lite och rama in diverse saker. Tanken är väl att till slut ha en hel vägg med inramade saker som ligger nära hjärtat. Dock inte fotografier..
Aja, jag fotar och lägger upp en bild när det är klart.

Ikväll ska jag till Matilda med Ida för att komma igång lite igen.

Godmorgon allihopa!

Så var det redan torsdag. Jag hade egentligen helg från i fem dagar förra veckan så att det snart är helg igen känns märkligt.. Förra helgen var som bekant fullspäckat, men den kommande har jag inte ett skvatt planerat. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. lär förhoppningsvis dyka upp något.

Vaknade iallafall (som vanligt) av att katten levde djävulen. Skriker, hoppar, klöser och är allmänt galen. Men hon vill inte gosa, inte ha mat, inte gå ut. Vad vill hon då? Det slutade iallafall (som vanligt) med att jag slängde ut henne. Efter en miljon försök att få henne att hålla käften och sluta klösa på alla dörrar finns det inte så mycket annat att göra. Sen att hon hade panik i blicken och vädjade om att få komma in samma sekund som jag slängde ut henne skiter jag fullständigt i. Jag tror seriöst att hon har nåt fel den där katten.

Idag ska jag först och främst på Arbetsförmedlingen. Inte för att jag tror att det kommer dyka upp ett jobb till mig sådär vips, men dit ska man iallafall. Lär ska sitta och lyssna på hur man söker jobb halva dagen, som om jag inte vet det vid det här laget...
Funderar starkt på att göra någon frukost. Dock är jag inte ett dugg hungrig efter att ha tryckt i mig chips och godis så här på morgonkvisten. Jag kommer aldrig att växa upp.

Bara för att jag är envis...

...har jag spenderat hela dagen med att måla och spela gitarr.
huvudsaken är väl att man gör nåt, sen att det inte blir bra orkar jag inte bry mig om just nu.

Har hunnit slänga ut en massa kläder på tradera också, bara att hålla tummarna att folk budar!

Nu ska jag sova. Jag lider av evighetssömnsjukan. Och det är inte kul alls.

Jag har en kreativ själ i en okreativ kropp.

Hela dagen har jag verkligen haft kreativitets-abstinens. Jag har längtat efter att få måla, skriva och spela musik.
Men med penseln, pennan eller gitarren i hand är det inte lika roligt. Jag kan inte längre.
Torka har alla, men jag KAN inte längre. Det som finns i mitt huvud vägrar min kropp att förmedla. Det är fruktansvärt frustrerande och jag vill bara gråta. För att vara kreativ var det enda jag var bra på.
Att måla, teckna, skriva och syssla med musik var det jag kunde.
Nu kan jag inte det längre. Vad har man kvar då?

Uppdatering om helgen

Jag har verkligen inte haft tid att skriva någonting på flera dagar, så jag får väl ta det i rätt ordning.

Valborgsmässoafton
Maten var underbar. Vi käkade ute i solen och sen rullade jag ner till bussen. Jobbet gick faktiskt riktigt bra även om jag var minst sagt ouppdaterad.. Väl hemma igen sprättade jag en öl och sen var festen igång. Vi var här hemma ett tag och folk kom och gick. Fick huvudet tejpad av Simon innan han drog vidare. Tack! :P
Sen blev det krogen. Eller ja, alla andra gick på Kramm men jag knatade till Träffen. Där fanns det en massa trevligt folk och till slut dök GN och gänget upp också så det var trevligt. Smet faktiskt in en sväng på Kramm också men det blev inte långvarigt. En kebabrulle på Sylo's och sen hem till sängen.

Fredag
Vaknade rätt tidigt, inte piggast i världen och inte direkt laddad. Satt ute i solen större delen av dagen tills Karlsson kom och hämtade oss. Hämtade Sjölander, fixade bilen som rök, åkte vidare, for tillbaka till Sjölander för att hämta hans öl som han GLÖMDE! (?). Så var vi på väg då och alldeles för snabbt var vi framme hos Karlsson. Klockan var rätt mycket så grabbarna började grilla på en gång. Efter att jag och värden hämtat Elin med klass (Pelles Corvette) var vi ett gäng i lägenheten. Jag, Matte, Elin, Karlsson, Sjölander, Pontus, Isak, Grimman, Bergman, Björn, Pelle och Erik käkade gott och hade en grym förfest. Självklart är det ingen riktig fest utan utryckning så vi fixade lite rök från taket.. Karlsson ringde brandkåren: "...Men det behövs inga jävla blåljus och skit, så farligt är det inte". En minut senare kommer det två brandbilar och en polisbil med blåljus OCH sirener. Undrar om dom har lite utryckningar..?
Iallafall så var det bara att utrymma lägenheten. Såg sjukt kul ut att alla kom ut med varsin öl i handen. Rädda det bästa du har!
Det var väl ingen större fara och ett uppbrutet tak senare kunde vi gå in och fortsätta kalasandet. Ganska snabbt for vi till Sundsvall för att kika på en massa band. Dead by April, HEAT, Mustasch och Dia Psalma var det som lirade. Måste säga att alla band var en hit! Riktigt bra, synd bara att de inte sålda öl på stället. Det hade nog höjt partynivån betydligt. Dock verkade det som om Ralf från Mustasch hade hittat nån hemlig gömma, han var riktigt i gasen! Efter en del autografer, bilder, handskakningar med bandmedlemmar och Emmelie som filmstjärna i Dead by Aprils turnédagbok var vi rätt nöjda. Vi åkte tillbaka till Härnösand igen och käkade pizza innan vi slocknade. När jag vaknade (bredvid Karlsson?), låg Björn i köket, Matte, Isak och Bergman på vardagsrumsgolvet och Pontus och Grimman i soffan. "En hårdrockare i varje hörn" som nån uttryckte det..

Lördag
For hem rätt tidigt, slappade till tusen och sen åkte jag och jobbade. Har sällan varit så trött som jag var då men det gick rätt bra! Väl hemma var det bara att svida om och knata upp på Parken för att kolla in Metal Meltdown. GN var som vanligt lysande och de andra banden var inte heller så pjåkiga. Hann spela lite Guitar Hero och spöade både Björn och Erik ;) Kändes som en skön avslutning på kvällen så sen gick vi hem.

Efter att knappt sovit något på tre dygn var det bara att kliva upp och åka till Härnösand för att vakta syrrans barn i två dagar. Var supertrött, men Moa och Rose var exemplariska så det gick verkligen helt smärtfritt. Det är roligt att vara med dom små busfröna! :)

RSS 2.0