Åre!

Så drar jag till Åre om en timme!
Ska bli stenkul! Jag och Björne on a roadtrip så att säga. Köpa lilla basen av Bullet, se konserten och sen ska jag FAN ta en öl med dom efteråt också.
Sovplats är ett senare problem ;)

Hörs imorrn!

Rätt kul att man är stenpank men ändå snart lyckats se 3 konserter på en vecka! ;)

Åre eller inte Åre imorgon, det är frågan.

En polare ska åka till Åre imorrn för att köpa en bas, kolla på Bullet och ta en öl. Och jag är sjukt sugen på att följa med. Beslut kan inte fattas i detta ögonblick, men det lutar åt att det blir en roadtrip.


Sov gott.

Snart sovdags!

Uscha, jag känner mig inge kry idag.. Hängig och på dåligt humör. Ingen rolig kombination alls.. Och har sjukt ont i axeln! Det strålar ner i armen och väker som faaan, vet inte vad jag har gjort..
Iallafall så är jag nyss hemkommen från ett Mary Kay möte! Dom är bra dom, även om jag inte var så pepp idag. Jättekul att träffa Ida och Matilda igen som är nyligen hemkommen från över två långa veckor borta i Thailand. Har saknat dom så! Matilda är min förebild och Ida min trygghet. Utan Ida hade jag nog inte tagit tag i mycket här i livet, hon får mig att inse vad jag behöver och ger mig alltid tips och råd på hur jag ska bära mig åt. Dessutom lyssnar hon alltid på mitt gnäll och min klagan utan att säga ett negativt ord. Det är det inte alla som gör. Hon vet mer om mig än de flesta..

Nu ska jag kika på mitt absolua favoritprogram - project runway och fundera på om jag ska åka till Åre en sväng i veckan..

Katt med smink

Så har ännu en dag snart passerat. Har mest tagit det lugnt och kolla på film. VI är båda krassliga. Elin sitter och sliter mig i örat och katten kör upp arslet i vädret. Dom lider av samma symptom men uttrycker det på olika sätt...

I allafall så bestämde sig katten för att sminka sig idag. Hon är absolut kritvit och valde lila ögonskugga med brun underton, eyeliner på ryggen och i pannan och rouge på ena kinden och under hakan. Snyggt! hahaha..
Det går fan inte bort heller.. Tur att det är en vecka kvar innan hon ska återlämnas.

Nej nu blir det middag och sen Mary Kay möte!

Saturday fever!

Vaknade upp på lördagen och alla fyra av oss var inte direkt pigga. Efter lite show av Isak tog vi oss i kragen och stegade in på stan. Var på Carlings en evighet för att hitta byxor åt Björn, han är inte direkt känd för att shoppa snabbt. Det gick bra iallafall och vi gick hem nöjda. Eller ja.. Jag surade mest för att jag inte kunde shoppa nåt.
Vilade en sväng och snart anslöt Palle. Jag var verkligen inte peppad att festa nåt eftersom jag nu var inne på min tredje dag. Dock gjorde jag et ryck och vi knatade iväg på klassfest med Elin och Sofies klass. Kände mig som en utböling men folket var trevliga och lekarna superroliga! Vi vann nästan! ;)
Gick vidare på Stadshuset för att kolla på Petter. Jag var rätt motstridig men följde såklart med gänget. Tog oss ett par öl men hamnade till slut i en soffa kollandes på film. haha! Jag, Matte och Elin gick mitt i konserten då vi insåg att vi kan kolla film hemma istället. Blev käk, taxi och stup i säng. Sov riktigt bra inatt!

Idag har jag och Elin bara suttit inne. Gick iväg för att äta dom obligatoriska lökringarna och för att hyra film. Så hittills har vi kollat igenom två av de sju filmerna vi hyrde. Tog en paus för att zappa lite bland tv-pogram men ska snart slå på en film till. Sen lär det bli sängen. Vi båda håller på att bli sjuka så vila är välkomnat.

Nästa helg är det också Sundsvall som gäller då grabbarna i Grand Nation ska spela. Ser väl inte riktigt fram emot det ännu, men imorrn har det nog ordnat upp sig! :)

Harcore Superstar konsert!

Jag var minst sagt sliten när jag vaknade på fredagsmorgonen och bara tanken på att det skulle komma ännu en kväll fylld med fest gjorde att jag bara ville lägga mig uner täcket. Jag, Elin och Björn kom i väg mot Sundsvall runt 18.00 och ägnade bilresan åt HEAT, Metallica och Mötley Crüe. Festkänslan började infinna sig. Väl framme fick Björn ta sin efterlängade grogg och snart kom Sofie och Kalle också ner för att dricka en öl. Det slutade med att dom bestämde sig för att också hänga med ut så vi gick till Wikholm för mera förfest. Där fanns bl.a. Grimsen, Isak och David.

Väl framme på Aveny var vi ordentligt tända och  när HCSS gick på scenen var kvällen så där perfekt den bara kan bli med rätt musik och rätt sällskap. Detta var utan tvekan den bästa spelningen jag sett med dom! Resten av kvällen var galen.. Vissa blev överförfriskade, andra lyckades charma in sig hos tröj-killen och vissa klängde. Men kvällen var super och när Aveny stängde åkte jag, Elin, Isak och Björn hem för att sova. Efter lite kalabalik somnade vi som små barn..


SUPER kväll!

Helgen!

Jag överlevde helgen, men det känns som om det var på håret! Har varit en av de roligaste helgerna på länge och HCSS var, som vanligt helt underbara. Tänkte sammanfatta dagarna lite närmre senare, har ingen ork nu!
Kommer stanna kvar hos Elin till typ tisdag och känner att jag dragit på mig en förkylning..

Nu har vi precis kommit tillbaka efter en sväng på stan. Hyrde 7 filmer och köpte Ben and jerrys så kvällen/natten/morgondagen är räddad!


Hardcore Superstar!

Snart är vi på väg till Sundsvall för att avnjuta lite förgrogg hos Elin och sen gå vidare till Aveny där Hardcore Superstar spelar! Ska bli så himla roligt, sjätte gången jag ser dem ikväll. Hoppas också att det inte bli så mycket folk där!

Have fun alla här hemma! ;D

Modevisning på Kramm here I come!

Nu ska jag och Jonna dra på modevisning och käka gott och dricka ett glas vin. Det är välkommet!
Jag fick en jättefin tröja av Matte idag så den passa utmärkt för kvällens happening!


Tristess

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om hur tråkigt jag har, men idag tar fan priset. Tur att Jonna-babe räddar min kväll iallafall! :)
Har bara varit vaken typ tre timmar och dom har jag ägnat åt musik, gitarrspelande och guitar hero. Tur att musiken finns..
Laddar psykiskt inför morgondagen som förhoppningsvis blir kanon! Fast annat kan den väl inte bli när jag har Elin, en öl och Hardcore Superstar på samma ställe, samtidigt. Det brukar vara ett vinnande koncept!
Hardcore Superstar blir man aldrig besviken på så där har jag inget att oroa mig för. Jocke äger varenda scen han ställer sig på. Hoppas det blir lagomt mycket folk, men om man tittar till biljettförsäljningen verkar det inte bli överfullt direkt.

Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Det mesta jag äger för tilläfllet har nitar, kedjor eller hål i sig. Eller så har de tygmärken eller bandloggos.. Aja, man tager vad man haver! Det blir nog bra..
Längtar som fan till det där glaset med vin som ingår i kvällens biljett..

Kvällsaktiviteter

Allt som har med spel att göra är bra tids-dödare. Efter middagen spelade jag guitar hero och vips hade två timmar gått. Sen övergick jag till poker och vips så hade man spelat av folket pengar. Jag har gått 2900 dollar plus nu! Synd att det inte är riktiga pengar man spelar med..

Nu sitter jag och slökollar på Roomservice. Riktigt spännande koncept dom har kommit med denna säsong! Kändisar designar och bestämmer helt hur rummet ska se ut, och dom gör det åt sina fans. Idag är det kock-Melker men om några avsnitt är det Dregen som ska designa. Lycko dom som får hans rum... Det hade jag kunnat ge ett finger eller två för.

Snart börjar efterlyst, undrar alltid om man ska se någon man känner där. Inte för att jag umgås i såna kretsar, men man vet ju aldrig ;)

Back from the city

Jahapp så har man varit nere på "stan" en sväng. Möttte upp Jonna och gick och strosade lite i affärer och tog en fika. Mys! :) VI köpte även biljetter till morgondagens modevisning på Kramm. Ingen av oss hade egentligen råd men vi tyckte att vi behövde lite qualitytime med god mat, vin och show. Man måste ju passa på att rå om tösabiten när hon väl är i Kramfors! :)
Ska bli riktigt mysigt imorgonkväll, bara hon och jag. Och resten av Kramfors då! haha.

Blev inte mycket roligt inhandlat, men vad gör det?
Nu ska jag bara sitta här, lyssna på Hardcore Superstar och ladda inför fredag. Ska bli så kul!! Järngänget :)
Blir tacos till middag idag, mums! 

Så vad spännande har denna dagen att ge?

Igår ville jag inte ens gå och lägga mig. Bara för att vakna upp till ännu en tråkig dag. Jag har insett att jag snart har gått hemma i två år. Först pluggat hemifrån i ett och ett halv och nu gått arbetslös. Det här är inte bra.. Det gör mig rastlös och nedstämd och när dessutom de flesta kompisar jobbar hela dagarna gör det inte saken bättre.
Idag ska jag iallafall ner på stan en sväng med Jonna och sen tänkte jag köpa lite färg och måla klart några tavlor.
Väntar febrilt på att få mina arbetsintyg hemskickade men dom kommer aldrig så nu kommer arbetsförmedlingen bli sur på mig också.

Nej! Om man skulle ta och göra sig lite frukost och röja lite här hemma innan staden vankas.

Vad vet ni om mig?

Lovar du att vara ärlig? Jajjemän!
Du heter:
Ann, Emmelie Nilsson
Smeknamn:
VIssa kallar mig Em, det gillar jag.
Låt som när du är ledsen sörjer till?:
Oj.. Ingen speciell.
Beroende av: Snus och närhet
Vad tror folk om dig?:
Folk skapar en uppfattning om en och folk tror nog både positivt och negativt om mig.
Stämmer det?:
Det mesta stämmer inte. Jag är riktigt omtänksam och trevlig.
Vad får du oftast komplimanger för?:
Får oftast rätt konstiga komplimanger.. Eller folk säger saker som jag tar som en komplimang även om dom kanske inte menar det. Oftast handlar det om mitt kanske ibland udda utseende.
Vad säger du för att imponera på någon?: Att jag är en rockstjärna. Sen när dom insett att jag inte är i närheten av det är dom fast och kan inte vara utan mig så det gör inget ;)
Hur imponerar man på dig?:  Man är sig själv. Jag imponeras av människor som går sin egen väg och tar vara på sina talanger och kämpar för något. Alla människor är vackra tills dom insett det själv och det stiger dem åt huvudet...
Brukar du skratta för dig själv?: Haha! Ja väldigt ofta..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Du är kirrad för klassfesten på lördag"
Var bor du?: på Bruket
Trivs du där?: Inte alls. För långt ifrån allt. Typ Sundsvall och Umeå ;)
Äger du några converse: Nope, men ska införskaffa Cobains.
Sprit, cider, vin eller öl: Vin och Colagrogg!
Brukar du bli för full: Väldigt, väldigt sällan. Kan räkna det på en hand.
Vad har du för mobil operatör:
Tre
Är du allergisk mot något:
Mjölk
Har du haft sex idag:
Inte det.
Hur svarar du i mobilen:
"Hej det är Emmelie" om jag inte känner personen så väl. "Hej" om det är typ Elin.
Vem ringde du senast?: Pappa, men fick inget svar.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Nåt i stil med: "Hej, Vad gör du!? Jag kommer upp en sväng, har inget att göra" (Och det var Björn imorse.. Shit vad sällan folk ringer mig..)
Antal timmar sömn inatt:  Nästan pinsamt att skriva.. men 12.
Sov du ensam: Nope, Matte sov en stund där också.
Brukar du komma i tid:
Alltid!! Nästan helt utan undantag.
När mår du bra:
När jag är omgiven av människor jag tycker om.
När blev du fotad senast: I lördags av Jonna!
Hur känner du dig nu: Lite trött, sjukt uttråkad (som vanligt) och hoppfull om att morgondagen ger nåt kul!
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.
Vad tycker du om fötter: Jag HATAR fötter.
Vad saknar du:
Pengar. Behöver inte ens mycket pengar, bara så jag klarar mig. (ytligt, jag vet. Men just nu är det vad jag saknar..)
Hade du en bra kväll igår:
Jodå. Med tanke på att internet var nere blev det en rätt bra kväll.
Favorit dryck på morgonen:
Vatten eller Oboy
Rakar du benen:
Jajjemän! 
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Runt midnatt
Är du blyg?:
Oftast inte. Bara om jag känner mig underlägsen någon annan.
Sysslar du med någon idrott: Inte ens i närheten...
Vill du hellre ha mail än brev: Riktiga brev är helt klart roligast och mer personligt. Var år sedan jag fick ett sånt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej det gör jag inte, men förälskelse vid första ögonkastet.
Har du spytt offentligt: Nope!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Hänga i killarnas omklädningsrum om dagen och testa diverse annat om kvällen.
Är du nöjd med ditt liv:
Ja det är jag. Det finns alltid saker att göra och saker man vill i livet men överhuvudtaget mår jag bra.
Är du bortskämd:
Inte ett dugg.
Vad gör du i morgon: Ingen aning? Ska träffa Jonna på stan på dan men annars är jag öppen för förslag! 
Vad är det värsta du vet?:
Att vara hungrig, att inte få sova ordentligt och falska människor. Mest av allt hatar jag nog lögner.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Oavsett budget - för mycket,
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
Oj. Ingen aning faktiskt. Ser dom inte som personliga förebilder. Det är mer vad dom är bra på jag beundrar.
Vad längtar du till?:
Sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Absolut. 
Vad använder du för shampoo?:
Wella
Vad är det finaste du fått?:
Kärlek av människor genom livet.
En speciell dag du minns: Finns så himla många av olika anledningar.. 
Hur gammal är du:
Fyllde 21 ganska nyligt.
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om en massa människor.
Du samlar på: Erfarenheter och LP-skivor.
Gröna eller röda äppeln: Beror på vad jag är sugen på.
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Handlar det om familjen ringer jag Eva. Annars alltid Elin, oavsett orsak.
Gillar du golf: Har aldrig testat och är inte så intresserad av att göra det heller.
Vilken tid gick du upp idag:
Runt 12.. 
Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja
Har du strumpor på dig nu:
Jajjemän!
Är det okej att gråta:
Men självklart. Man måste visa sig mänsklig.
När grät du senast:
Oj.. Jag gråter dagligen till filmer eller serier. haha! Men av personliga skäl minns jag inte. 
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Leva livet hela sommaren och bjuda med Elin på ALLT.
Bär du glasögon eller linser: Inget av det.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Verkligen inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Oftast tidigare än en vardag. Typ 9 kanske.
Har du piercing:
Tagit ut alla.. Men är sugen på att skaffa nån.
Vill du gifta dig: Självklart. Om det känns rätt.
Vill du ha barn:
Verkligen.
Solar du ofta:
På sommaren. Fast jag blir inte brun så jag pressar direkt inte..
Är du bra på att laga mat:
Ja! Men jag tycker det är stentråkigt så jag gör det inte så ofta.
Är du flygrädd:
Jag älskar att flyga! 
Hur vig är du:
Typ lika big som ett kylskåp.
Är du musikalisk?:
Ja, det tycker jag att jag är.
Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten! 
Vilken är din favoritglass:
Isglass är det enda jag inte får ont i magen av..
Tror du på ett liv efter döden: Jag VET att det finns ett liv efter döden.
Tycker du om sushi:
Nej, usch! 
Vad äter du helst när du ser på film:
Chips och en massa dip. Helst fresh island!
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Har du tandläkarskräck:
Ja. Jag är fullständigt livrädd! 
Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Utan tvekan, kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du:
Blåa.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det har hänt.
Biter du på naglarna:
Aldrig gjort. Mår illa bara av tanken...
Röker du:
Det händer. Särskilt nu när solen börjar titta fram.
Hur ofta tränar/motionerar du:
Tyvärr mycket sällan men skulle behöva lyfta lite vikter och vill gärna lära mig dansa.
Senaste låt du hörde:
HEAT - Midnight lady

Modevisning på Kramm

På torsdag vankas det modevisning på Kramm och söt-Jonna frågade om vi skulle gå! SJÄLVKLART! Även fast vi båda är panka och så vidare.. ;) Men det är fan på tiden att vi kostar på oss och gör nåt mysigt tillsammans! Hittills har vi mest gjort saker som varit relativt gratis..
Längtar som bara den tills på fredag också! Hardcore Superstar för sjätte gånget, here we come! Kommer bli stenkul.

Nu ska jag göra en utmaning!

Utmanad!

Utmanad av Elin! (Synd att hon börjar på samma bokstav..)

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Utmana därefter 3 personer. Lycka till!

1. Vad heter du?: Emmelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: "Etik"
3. Flicknamn: Elin
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Entreprenör
6. Färg: Ebenholt
7. Klädesplagg: En svart kojl ;)
8. Mat: Enbärsgratinerat kött
9. Sak i badrummet: Elvital
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Efter en epa
12. Något man skriker: "ELLA!"
13. Film: En dag i livet
14. Något man dricker: Enbärsjuice
15. Band: Electreic banana band ;)
17. Gatunamn: Ersmark, Umeå
18. Bil: Epatraktor?
19. Sång: Everything's still fine - Volbeat
20. Ordspråk: Endast du kan stoppa dig


SKOR!!

Åkte med Björn ner på stan en sväng och gick och kikade i affärer medan han sa upp sig från jobbet. Rockstjärnor behöver inte jobba, eller hur var det?
I vilket fall som helst så kände jag ett stort behov av att köpa skor. Inte bara för att må bra utan för att mina andra skor är trasiga. Nu kommer mina vänner undra vad fan jag snackar om eftersom jag äger 49 par skor, men till saken hör att alla är högklackade utom ett par. Och dom gick sönder igår. Så nu köpte jag nya. Billiga, halvsnygga och helt okej med tanke på vilken budget jag hade att lägga på skor. Här är dom iallafall!





Älska tisdagar!

Jag har alltid älskat tisdagar. Veckan har kommit igång och det är nästan alltid fint väder på tisdagar! :)
Och nu för tiden finns det ju mer att se fram emot, One tree hill, Gossip girl och Andra avenyn!

Nej, nu kom Björn förbi med en massa glada nyheter! Kanske ska släppa datorn en stund :P

Att förlora oskulden

Imorse runt 05.30 förlorade Molly oskulden - framför ögonen på sin husse.
Det var utanför vår uteplats med en enorm,  "fet, ful jävla kattjävel" (för att citera en minst sagt upprörd Mathias som INTE vill ha kattungar).
Jag själv kurade in mig i täcket och njöt av tanken på små kisseungar! :)
I alla fulla fall så verkar Molly nöjd över insatsen, hon slickar sina intima delar vilket brukarvara ett tecken på graviditet.
Hoppas det så vi kan kastrera henne innan flytten till Sundsvall. Jag kör stenhårt på att hon måste fått en kull innan vi kastrerar henne, dom mår så mycket bättre då.


Jag vaknade för en halvtimme sen, vad händer?

Barnkalas!

Igår hade jag mitt födelsedagskalas. Var minst sagt sliten efter kvällen innan så att Elin kom och hjälpte mig med det sista var, som vanligt, guld värt. Syskonen och pappa kom förbi, samt några vänner. Nästan allt fika tog slut! :)

Det bästa av allt var ändå att Sofie och Kalle dök upp! Jag höll på att få en hjärtinfarkt när sötnosarna stod där ute på bron! Ni är så himla BRA! :)
Jonna och Björn var också här, mycket bra gjort med tanke på att dom var i samma form som jag! ;) haha..

Dagen blev superlyckad och min abstinens efter syskonbarnen har lagt sig. Lite..
Tack alla som kom och speciellt tack till Elin, Lena och Matte! Utan er hade det blivit kaos ;)


               

Lördagens festligheter.

Dålig uppdatering här på senaste, så börjar där jag slutade.
Elin och Jonna kom hit och vi fördrack lite med Dennis och Sandra. Runt 20.00 gick dom över till Pelle och vi tjejer for till Bergman. Där var Björn, Grimsen och Isak också och efter några colagroggar var vi taggade!
Blev en himla massa musik och sjungande innan vi åkte in på Träffen.
Där hittade jag gamla kärlekar från min barndom som jag satt och surrade med tills Träffen stängde. Sista 45 minuterna av Kramfors härliga uteliv spenderades på Gladan. GIck runt 2 men var inte hemma förrän 3, då jag slocknade!

Riktigt rolig kväll med de bästa! <3


PRISA CSN!

YEEEEEEEEEEES!
Jag fick lån beviljat för att läsa på högskola till hösten!!

FIESTA!

Sådär! Nu är allt bakat och lägenheten är relativt städad.
Elin for just hem för att göra sig iordning och Jonna ringde precis och checkade av! Ikväll är det fest på schemat och vi är asladdade!
Har dock ingen aning om vart vi hamnar men det finns alternativ runt om i Kramfors området.. ;)

Nu blir det till att sminka över ansiktet och käka en pizza, sen är jag ready to go!

Ny design!

Ikväll har jag suttit och pysslat lite i photoshop och webdesign. Blev en ny banner på min blogg, vad tycks?
Om ni inte ser den dyker den nog upp imorrn eller så, det verkar ta ett tag för firefox att uppdatera sig...

Ja, som sagt. Åkte ner på stan och handlade allt som behövs tills imorgon då jag och Elin ska ha bageri här hemma. Fattar inte varför jag tyckte att det var en bra idé att baka allt själv istället för att köpa bröd? Jaja, nu är ingredienserna inhandlade och Elin är pepp på bak så det är väl bara att göra det då! :)
Det som är bra är att vi kan spela gitarr och sjunga när skiten är i ugnen!

Sen har jag som sagt knåpat lite i photoshop och så, kan visa fler alster imorgon. Förstår att ni är jättenyfikna! haha!
Inhandlade en Staropramen 3,5 på Hemköp också så jag fick min efterlängtade öl till slut.
Nu är jag dock supertrött och Matte ligger i soffan och zappar mellan tre olika filmer. Han har förmodligen sett alla förut men det finns ingen chans att jag hänger med i någon av dom, så nu blir det sängen!

Imorrn kommer Jonna!! Gud vad roligt vi tjejer ska ha! :D PUSS på henne och Elin!

Fredag?

Jag har NOLL fredags-känsla. Det här är inte bra alls..
Från att ha haft typ 100 planer för kvällen har jag nu 0 av olika anledningar.. Trist! Jag som är så himla öl-sugen..
Har iallafall ägnat dagen till att prata åtskilliga timmar med folk på msn. Folk jag inte pratat med eller träffat på evigheter. Det gör att man saknar tiden som var.. Kikat på en massa kort också och haft nostalgitrippar från sommaren och hösten. Men som Marcus sa: "Snart får du nya minnen". Och det är ju sant! Har en massa roligt inplanerat framöver och flera vänner att träffa. Maria kommer hem till påsk <3
Och Marcus och Tony ska förhoppningsvis med på SRF. I så fall kommer festivalen att bli överlägsen! Nästa helg kommer Cilla hem och då hoppas innerligt att jag kan komma på hennes kalas.
Jag har så många fina minnen och nu är det dags att skapa nya, ännu finare minnen!



Fan Jonna! Hoppas allt står rätt till och att det inte är nåt allvarligt.. Tänker på dig!
<3

Min festival/konsert sommar börjar NU!

Fredag!!!!
Skönt som bara den, synd att jag har huvudvärken från helvetet! Trodde det skulle gå över med en natts sömn men inte då..
 Dagens planer är städning men ändå sitter ja här med gitarren på min högra sida, datorn i knät och OTH på tv:n.. Men jag har ju ont i huvudet! ;)
Håller dessutom på att planera all happening framöver.. Helgerna är fullbokade!

27/3 - Hardcore Superstar, Aveny Sundsvall
4/4 - Grand Nation, Kåren Sundsvall
1/5 - Mustasch, Dia Psalma ,H.E.A.T, Dead by April, Renegade Five, Sundsvall
29-30/5 - Whitesnake, Björn Rosenström, H.E.A.T, Umeå
3-4-5-6/6 - Sweden Rock
2-3-4/7 - Sundsvalls Gatufest


Mitt liv är roligt. Enda problemet är att jag inte vet hur jag ska ha råd med kalasen! Det blir dock ett senare problem då jag redan bestämt mig för att åka. :)

Ännu en torsdag har passerat..

Undrar hur många torsdagar jag upplevt i mitt liv? Måste ju bli ca 1051, lite snabbt räknat. Inte dåligt!!
Den här torsdagen har varit lite som alla andra. Jag och Lena skulle ta en promenad men när jag väl tagit mig ner på stan upplyste hon om att hon inte orkade.. Aja, blev en fika och lite handling iallafall! :)
Väl hemma har jag rensat, plockat och städat sovrummet från golv till tak. Nu är det bara alla andra rum kvar.. :/
Fast imorrn ska jag dammtorka allt så det bara är golven, tv-möbeln och handfatet kvar tills på lördagkväll/söndagsmorgon. Ska jag ha folk här sparar jag alltid golv, tv-möbeln och handfatet till sista sekund för det är alltid dom grejorna som blir skitiga först..
Nog talat om min städning!

Molly fick gå ut idag. Första svängen kutade hon direkt under bron och satt där och tryckte tills hon efter en kvart ville in igen. Väl inne skulle hon ut igen och då var hon modigare! Spatserade runt och träffade grannens katt, Chelsea. Dom är kompisar sen förut så dom cirkulerade runt varandra en stund innan Molly bestämde sig för att gå in igen. Nu verkar hon vilja vara inne resten av dagen, det är utmattande att gå ut minsann! Hoppas hon håller tyst inatt nu och låter bli garderobsdörrarna..

Nej, om man ska ta sig en powernap efter maten!

En dag med Björne!

Så i förmiddags bestämde jag och Lena oss för att ta en promenad till Frånö. Lena skulle fixa fotbollsgrejor och jag skulle hälsa på Björn! Sagt och gjort. Promenaden gick förvånatsvärt bra, men det var sjukt varmt! Underbart med sol..

Hänge hos Björn ett par timmar och surrade ikapp, spelade gitarr och lyssnade på musik. For ut till Hamnviken en sväng och fikade. Alex var också hemma - världens sötaste hund! Hade smugglat med honom om han inte varit så förbannat stor..
Åkte till Bergman för att heja på Konsum och Thunder men blev kvar ett bra tag längre än vad som var tänkt och vips så kockade han ihop middag. Satt fint!
Följde med grabbarna till repan och lyssnade till ljuv musik. De fick till en riktigt bra låt också! Kom hem för inte alltför längesen och har bara hunnit fika och kolla nätet. Ska sova snart, är supertrött! Bli väl så när man rör på sig för ovanlighetens skull.. ;)

Här kommer lite bilder från dagen.

                


                 

Godmorgon världen! :)

YES! Strålande sol idag också. Perfekt för dagens planer..
Har precis kommit ut ur duschen och tänkte snart göra mig lite frukost. Idag ska jag åka och hälsa på Björne, har ju inte sett lägenheten hans! Lär bli en promenad till Hamnviken också, var så längesen jag var där och det är vackert om våren. Hoppas att nån är hemma där så jag får träffa Alex :)

Kattjäveln är asjobbig. Far omkring och skriker, biter sönder saker och saboterar allt i hennes väg. När jag kommer hem idag slänger jag ut henne så får hon hitta hem bäst hon vill.

Nej! Det här går inte.. Hoppas alla får en bra dag :)

If you ever going to sleep with a rockstar...

IF YOU'RE GOING TO SLEEP WITH A ROCKSTAR, THIS IS HOW YOU CHOOSE WICH ONE.

The drummer - Fast and definitely the one in best condition. He will last all night but he can be heavy-handed. He might come up with a new beat by spanking you...

The Lead guitarist - Because he is the one who write all the songs, he is also the busy one and hard to catch. While you're sleeping with him he's thinking about a new riff and probably won't remember your name afterwards. Forget any cuddling afterwards, he'll run to his guitar faster than you learn how to take an "A".

The Bassist
- This is the one you can have a relationship with if you want. He is the one who does'nt need so much practise with the band and he's also probably the most mature of the guys. In bed he's slow and gentle, but maybe boring. Try catching a good bass-player who does'nt use a pick.. (You can figure out the rest...)

The Rythm Guitarist - Here you have a gut that needs to boost his ego. Therefore, he often sleeps with a lot of girls and might not be very concerned for your needs. BUT! He knows what he's doing (after all the practise) and if you are a little bit different than all the other girls - You'll probably get married.

The singer - There is two very different types of singers. It depends on the lyrics - you have the poetic one, and the egocentric one.
The poetic guy is probably deep. That means long, extended sex with lots of sweet-talk. It's time to leave when he starts to talk about things that make you feel sick or gives you a headache.
The egocentric one is the guy who sings but never write his own songs. Here you have a snob who rather looks at his biceps than your boobs while repatedly asking if he is the best one you've ever been with. Bend over, close your eyes and think about the bassist instead.

/Emmelie ♥

Me myself and I

Emmelie en tisdag.

                       

Underbara dagar!

Åh vad jag älskar solen. Den ger mig en massa energi, lust, vilja och välmående!
Idag bestämde jag mig för att byta gardiner och städa på såna där ställen man inte alltid tänker på att städa. Typ kylskåpet, skafferiet, under diskbänken o.s.v.. Så nu ska det snart bli tip-top här! Resten av lägenheten ska städas från tak till golv innan helgen men det sparar jag så det är fräscht på söndag. Det enda negativa med solen är att man ser allt damm som yr omkring och att smutsen på fönstren syns så väl.. Men än är det för kallt för att putsa dom tycker jag, så det får vänta nån månad till..

Har varit en sväng på vallen för möte med NoCry. Tänkte inte på att Marlene skulle på jobbet så jag GICK hem därifrån med Tobbe och Anatoli i kjol, linne, skinnjacka och högklackat. Solen sken ju men det blåste massor.. Jaja, har bara mig själv att skylla!

Har hunnit med att göra världens godaste köttfärssås också. Matte älskade den så nu ligger han och sover middag på soffan.. Jag har kikat på nya OTH och GG också, äntligen har dom kommit igång! Nu blir det Andra avenyn och BBT och ikväll ska jag försöka måla klart de tre tavlorna jag påbörjat. Vill gärna hänga upp min tavla och de andra två (som jag började med i somras) ska Elin få.. :)

Lite tid över..

Egentligen har jag haft hur mycket tid över som helst på förmiddagen idag att skriva ett inlägg men har inte orkat..
Helgen var iallafall kanon! I fredags åkte jag med brorsan och hans familj till Granö. FIck sitta med Elias och Robin i baksätet hela vägen och dom var som vanligt små änglar. Kom fram rätt sent så hann installera brorsan i Sandras lägenhet innan jag åkte till Moster Linda och hennes familj för att sova. Surrade såklart med Jennifer en massa innan vi slocknade.
Klev upp riktigt tidigt på lördagen och käkade frukost med familjen innan vi gjorde oss klar och åkte till mormor.
Hon fyllde 75 år så hela tjocka släkten var där, typ 35 pers!
Mormor blev jätteglad av alla presenter och gratulationer men det största överraskningen var nig att brorsan kom, det hade hon ingen aning om! :)
Blev en massa fika, mat och surr tills vi åkte hem runt 19.30. Moster Linda var helt slut efter att ha styrt upp hela kalaset och hade nog sett fram emot en lugn kväll. Men så blev det inte! Förutom mig och hennes barn Jennifer och Sofia så kom min mamma, brosan, Linda, Robin, Elias, Theres, Emilia, Tobbe och Jonas över för att kolla melodifestivalen! haha. Men moster hade som vanligt humöret på topp och serverade snacks och dryck till alla. Robin slockande snabbt men Elias höll sig vaken till 22 och stupade formligen i säng. Lillgrabben..
Söndagen gick åt till att säga hejdå till alla och sen for vi hem. Trist att måste sitta i bil och buss halva födelsedagen, speciellt med tanke på det fina vädret! Men men, det var skönt att komma hem iallafall och jag spenderade kvällen i soffan med Matte, datorn och tv:n. Skönt!

Nu längtar jag till söndag då det är kalas här!

Tack Facebook!


För 21 år sedan föddes jag!

Tänk vad tiden går fort.. Det börjar kännas nu!
Dagen har jag tillbringat mestadels i bil på väg hem från släkten i Granö. Har haft en kanon-helg, skriver mer om den vid ett senare tillfälle.
Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever!

Tröstätning och OTH

Den här dagen har jag bara kollat på One Tree Hill. Matte kom hem två timmar senare från jobbet, vi käkade god mat och sen kom lillasyster. Hon ska sova här för att lättare ta sig till praktiken imorgon.. :)
Ja imorrn bär det då av till Granö. Matte bestämde sig i sista sekunden för att han inte "orkade" följa med så jag får åka dit själv. Det enda positiva med det är väl att jag kan åka med brorsan och får sitta i baksätet mitt emellan Robin och Elias i åtta timmar tur och retur..
Aja. Det här suger och helgen kommer inte bli speciellt rolig längre, jag som hade sett fram emot att ha alla nära samlade. Hade jag haft mer än 45 kronor på kontot hade jag mutat med mig Elin men det går ju inte..

Aja. Får gratta mormor iallafall och mormor älskar jag massor. Dessutom kommer mamma ner :)

En dag ägnad åt serier.

Idag ska jag bara ta det superlugnt här hemma. Ska kika igenom lite serier och rita. Skönt!
Får se om jag städar en sväng också, disken måste iallafall tas itu med..

Hörrni visst är det konstigt det här med vänskap. Att man passar bättre eller sämre ihop med vissa människor? Vad är det som egentligen gör att man väljer att komma vissa närmre medans andra förblir "ytliga" kompisar?
För när jag rannsakar mina vänner är de inte ett dugg lika varandra. Alla har olika egenskaper och det finns positiva och  negativa saker hos alla.. Och ingen av dom är speciellt lik mig förutom att vi för det mesta delar samma åsikter..

Och vad är det som gör att man släpper vissa vänner lättare än andra?

JAG HATAR!

JAG HATAR NÄR FOLK LJUGER.
Jag hatar när alla hela jävla tiden ska hitta på saker och ljuga en rakt i ansiktet.
Det spelar fan ingen roll om det så är om en skitsak.
Värst av allt är när folk ljuger för att göra en nöjd eller för att undvika att jag blir sur över något.
Fattar ni inte att jag blir mer sur när jag får reda på att ni ljugit för mig? För jag får ALLTID reda på det.
JAG HATAR NÄR FOLK LJUGER.

Lill-lördag!

Dagens repeat: Taylor Swift - Love story

Idag är det onsdag som i ungdomen firades som lill-lördag. Man blev aldrig less på att festa på den tiden..
Haha, nu låter jag som om jag närmar mig 40 men ibland känns det fan så...

Vaktar Gela idag, rolig hund! Så fort Matte kliver upp ur sängen för att gå till jobbet kommer hon flygandes och placerar sig på hans plats i sängen. Sen låg hon där tills vi bestämde oss för att kliva upp runt 11.00 ;) Inge gnäll alls på henne. Sköönt!
Ska snart ta och knalla ner till Arbetsförmedlingen, varför vet jag inte, men det blir nog bra. Får inga pengar eller jobb genom dom men nån nytta är det säkert med att gå dit! ;)
Hoppas på att stöta på Matte där också, han har tid nu och jag en timma senare..

Ikväll har vi kvällsöppet i Studio NoCry så det blir till att spendera kvällen där bland (förhoppningsvis) en massa ungdomar. Kul ska det bli! :)

Haha nu ser hunden sjukt uttråkad ut, Kanske dags att gå ner på stan snart så hon får göra av med lite energi!Sjukt jobbigt att hon löper bara, karl-hundarna far runt som dårar när hon svassar förbi...

Oliver!

Åh.. Nu har vi nyss kommit hem från Linda och Daniel. Lilla Oliver var så himla söt! :) Massa mörkt hår och stora ögon-
De stolta föräldrarna blev glad över presenten och det ska bli kul att se honom i kläderna vi köpte. Fast det blir nog om ett par månader, köpte lite större storlekar så han har någonting att ha på sig i framtiden också.

Gud vad jag längtar nu...

Home sweet (?) home.

Så då var man tillbaka i Kramfors igen. Känner mig inte piggare av att ha gått omkring i snöstorm direkt..
Iallafall så strosade jag runt i Sundsvall lite. Köpte en present till lilla Oliver så får se om han vill ha besök ikväll :) Vi är väl dom sista som kommer och kikar på han, men det är faktiskt medvetet! Så mamma och pappa får lite ensamtid också.

Käkade lunch med Tino också! :) Synd att det bara blev en kortis men han är duktig på att höra av sig den grabben. VI lär ses bra mycket mer nu när jag är så mkt i Sundsvall.. Han är bra.
Fortsatte att bara strosa runt i affärer. Hittade så himla mycket jag vill köpa, men plånboken tillåter ju knappt en middag så det får vänta. Synd att inte alla inredningsprylar och kläder stannar kvar och väntar på mig i butiken bara...
När jag flyttar till Sundsvall ska jag köpa allt nytt och få lägenheten precis som jag vill ha den! :)
Finns så mycket fint.

Storasyster Mia ringde mig när jag satt på bussen också! Kul att surra ikapp lite. Längtar tills påsk när hon kommer hem..

Nej nu är det dags att laga mat! Lär bli fiskpinnar. Igen :P Eller inte förresten, det vände sig i magen på mig bara av att skriva ordet. Hittills har jag förätit mig på Pyttipanna, fiskpinnar och köttbullar. Synd bara att det är det enda vi har hemma som är ätbart utan övriga ingredienser..

Hängig tös.

Uscha, börjar känna mig hängig.. Känns som om det är nåt i halsen som lurar. Hoppas inte - i helgen är det ju födelsedags kalas för mormor så hela släkten är samlad uppe i Granö. Och det vill man ju inte missa!
Är fortfarande i sundsvall men åker hem senare idag. Ska in på stan och ta en lunch med Tino och sen hoppas jag att Matilda och Ida kommer in till stan innan jag far. Dom åker ju till Thailand ikväll så jag måste få krama om dom innan! :)
Gud vad härligt dom kommer få det! Är riktigt avundsjuka på dom men nästa gång följer jag med! :)

Nej, om man skulle ta och klä sig och börja knata kanske.. :)

Chris Brown och Rihanna

Angående misshandeln av Rihanna så är det bara de två som vet hur det gick till. Dock pekar i princip allt på att det är Chris som misshandlat henne och - av bilderna att döma - riktigt ordentligt.
Rättegång väntar men Rihanna verkar inte vilja vittna. OM det är så att Brown misshandlat henne så brutalt tycker jag att Rihanna ska stå upp och göra allt i sin makt för att få honom inlåst så långt ifrån den övriga världen som möjligt. Hon har en ypperlig chans att visa hela världen att det inte är okej att bli hotad eller misshandlad av sin partner, men istället gör hon som så många andra kvinnor - blundar för fakta.

Förmodligen kommer Brown inte åtalas för någonting och förmodligen kommer RIhanna stanna hos honom. Med säkerhet kommer hon få fler slag och så har vi ännu en förtyckt kvinna som inte vågar anmäla eller lämna en man som behandlar kvinnor illa.
Jag tycker det är väldigt synd om hon inte vittnar mot honom. I människors ögon är han redan dömd och en framtida karriär kan han nog glömma. Jag vet iallafall att jag inte kan lyssna på hans låtar längre.

Det finns någon mening med allt...

Och nu förstår jag varför jag inte kunde köpa några biljetter till kvällens konsert. Stackars dom som stod där i Globen ikväll alltså! Så det var väl tur att jag inte pallrade mig dit såhär i efterhand..


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4597244.ab

Metallica i Globen

Jag mår fruktansvärt dåligt av tanken på vad som sker i Globen ikväll.
Det blir inte bättre av att halva umgängeskretsen är där och att jag har haft biljetter framför näsan som jag kunnat köpa
för nästan inga pengar alls. Ändå är jag inte där.. Jag hade kunnat se mina barndomsidoler nu
.

Jag HATAR, HATAR, HATAR att inte ha råd med saker och ting.

And off I go! Again..

Om ett par timmar ska jag ta bussen till Sundsvall. Jag älskar staden och jag älskar en människa som bor där så det blir kanon! Önskar bara att jag kunde ta med mig Prinsen.. Då hade det varit fulländat!
Lär sova på Elins axel hela vägen dit med en massa bra musik i öronen.
Ida och Marlene smittade ner mig med hip-hip/soul/RnB-gen så har tankat lite sånt nu. Beyoncé - Halo är underbar.

Dagen har varit superslö. Bara film och mat. Skulle egentligen ner till Danne och Linda och kika på underverket deras men lilla Oliver var lite sur idag så vi tar det på tisdag istället! :) Lillen orkar förstås inte med besök varje dag, så det är bra att han säger ifrån! ;)

Morgondagen ägnas nog åt att strosa på stan och kanske ta en fika med Tino om han har tid. Elin och Sofie har ju skola hela dagen..
Nej nu måste jag byta musik på mobilen!

Kramfors Vinterfest

Så ver vinterfesten till ända. Måste säga att arrangörerna gjorde det riktigt bra och Kramfors folk ställde upp och visade sig ute. Skönt att se att saker uppskattas!
Gårdagen började tidigt när vi från NoCry åkte till lilla Royal och riggade inför Castingen. Tre hela deltagare hade vi och trots det låga deltagarantalet är jag jätteglad att de som ställde upp faktiskt gjorde det. Riktigt duktiga killar!

Under dagen hann jag även kika lite på skoterhoppning, skotercruising och Lilja (som för övrigt uppträdde med Studio 3 typ fem gånger om dagen i två dagar).
Det känns att vi är i Norrland!

Under kvällen hade vi filmmaraton uppe i Studion och efter det gick jag ut en sväng. Blev en.. hmm.. Intressant? kväll. Idag ska jag bara ta det lugnt. Ikväll åker jag till Sundsvall, ska ändå dit imorgon så kan lika gärna åka samtidigt som Elin så får jag sällskap och hon bärhjälp! :)
Imorrn blir det Mary Kay möte!

Kåtor på stan!

Igår blev det då bio med Elin och Marianne. Helt övergrym film! Helt klart bland de bästa jag sett, är helnöjd över filmatiseringen.

Drog sedan till Lena där hon och Matte satt något dragna.. Drack lite vin och mötte upp Tino och hans kompisar. Taxi upp på Bruket där gitarren fanns! Satt här och hade allsång ett par timmar innan vi åkte ner på stan igen. Kollade Lilja och gick sen på Gladan, fötterna gillade inte kåta-livet!
Blev kvar till stängningsdags och hade riktigt trevligt. Tino gjorde halva grejen, man märker hur man saknar någon när man väl ses! Kommer bli många kvällar tillsammans framöver.
Jag och en lagomt lullig Matte tog taxi hem och slocknade på en gång.

Är faktiskt inte så himla trött - än. Det kommer säkert under dagen, men är ju självfövållat! Kan ju inte gå ut ikväll så då får jag stå ut med att vara lite trött idag, det var det värt!

Nu ska jag iväg och träffa NoCry-gänget. Vi har casting på stan, ska bli kul!

Just Dance!

Dans är bland det vackraste jag vet. Jag följer alla dans-serier som går och har nog sett alla filmer som gjorts i dans-väg. All dans är vackert och jag är så imponerad på de som kan handskas med den konstformen!
Jag har alltid själv velat lära mig dansa och jag  är helt övertygad att jag hade blivit riktigt duktig om jag börjat när jag var ynge. Men det är ju aldrig för sent har jag hört så snart kanske jag tar steget ut från nattcluben in i danssalen.

Bara för det måste jag bara kolla på Step Up och Step up 2 the streets!




Friday I'm in love

Äntligen helg!
Klev upp riktigt tidigt idag och har ring en himla massa samtal.. Skönt att få sånt gjort! Är rätt uttråkad med en mage som gör ont så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tänkte väl försöka röja lite här hemma och kanske kika på nån film. Alla tv-serier har ju uppehåll nu.. :(

Ikväll blir det som sagt bio. Ska bli riktigt kul att se filmen, den har ju fått bra recensioner!

Någon som sett Män som hatar kvinnor? Vad tyckte du om den?


Backyard Babies!

Nej jag är inte ett dugg avundsjuk på alla som är i Åre och kollar på Backyard Babies nu...
Inte ett dugg!! (Känns bättre om jag försöker övertala mig själv om att de har skitråkigt och att bandet suger)

Snart dags för sängen! Veckan har gått otroligt fort och jag har fått en hel del gjort. Även om dygnet kunde få ha fler timmar..
Imorgon är första dagen jag inte har något planerat och det känns riktigt skönt! Inga måsten, kan bara ta dagen som den kommer. Lär bli städning och lite sånt, kanske en tripp till Härnösand också. Skulle faktiskt sitta fint, behöver ett nytt skissblock.
Är ju även Vinterfest här i Kramfors så kanske går in en sväng på stan och kollar läget. Kvällen kommer iallafall ägnas åt bio med Elin och hennes mamma och sen kanske en sväng in i Krammkåtan. (haha, sjukt kul ord)
Lördagen däremot är fullspäckad. Kommer inte kunna hålla ögonen öppna framåt kvällen kan jag lova.

Sov gott världen! (Utom ni som är i Åre, hoppas ni sover riktigt dåligt... ;)

Dagens outfit

Nope! Inget mode, inga riktlinjer. Här slänger man på sig det man hittar i garderoben och ser ut som det faller sig.
Like it trash!



Sovmorgon!

Shit vad jag sov länge idag.. Klev upp för typ en halvtimme sedan och då gick jag omkring som en zombie och försökte hitta nåt att ta på mig. Känns som om jag inte har några kläder..
Nu är jag iallafall uppe, har Hardcore Superstar på högsta volym och käkar lite frukost. Idag blir det Studio NoCry hela dagen, först planeringsmöte och sen har vi kvällsöppet! Så jag kommer inte hem förrän 20.00 ikväll. Tur jag har mobilen med mig att hålla kontakt med omvärlden.

Idag åker Björn, Grimsen, Bergman m.fl. till Åre! Jag vill också, Backyard babies ju! Men men, får spara pengarna till sommarens aktiviteter istället. Sweden Rock är bokat, lika så Gatufesten. Men sen måste jag ju på Peace & Love också. Och Metaltown.. fan också. Dags att köpa en trisslott?

Hoppas alla får en bra dag!

Finbesök!

Till helgen får Kramfors fin-besök! Världens bästa Kim-Tino kommer!! (Sen att han är den enda med det namnet spelar ingen roll, världens bästa Tino ändå!)
Kommer bli sjukt kul! Tiden med honom som granne var minst sagt underhållande! haha.
Kul att ses igen efter så många år.







Stressig dag!

Idag är en sån dag när jag har miljoner saker att komma ihåg. Så ser förresten de flesta av mina dagar ut. Saker ska postas (och då måste man ha adress, kuvert, frimärke och innehåll med sig). Ärenden ska uträttas, typ banken, Ådalsskolan, handla och arbetsförmedlingen. Viktiga saker att komma ihåg, som födelsedagar, prov, hudvårdsklasser (till det kommer också packningen, ingenting får glömmas), möten och annat.

Tur då att jag har min almanacka! Jag tappade min förra någonstans mellan Sverige och Finland och det var på fullaste allvar en av de värsta sakerna som kunde hända just då. Ingen kalender - inget liv.

Ja bilden nedan borde väl räcka för att ni ska förstå.

.

Målplanch!

Dagen har gått åt till en massa saker. Åkte från Sundsvall och istället för att få åka hem direkt och käka middag med Matte blev det uppsättning av affischer. Hänvisar till idas blogg för en närmare förklaring av dagen..
Väl hemma skulle jag plugga, men kom inte igång förrän för ett par timmar sedan. Detta prov kommer gå åt skogen - BRA Emmelie! Fattar inte vart självdiciplinen är just nu?

I alla fall så har jag pysslat med min Målplanch idag. En målplanch är något jag tycker alla bör göra! Klipp, klistra, rita och skapa dig och din framtid. Den kan innehålla allt från långsiktiga mål till just dom där skorna du vill ha. Helt enkelt en planch som peppar dig och som får dig att le på morgonen. Tänk på att sätta den där du ser den varje dag!
Tänk också på att det bara är DIN planch. Ingenting är för litet eller stort för att sätta dit och glöm inte att sätta dit saker som bara får dig att le också!

Min planch är inte klar ännu, men när den är det lägger jag upp en bild på den! Jag har lämnat plats för fler mål och fler saker jag önskar mig i livet. Dessutom har jag en liten ruta där vänner, bekanta och familj kan skriva något om mig/till mig. För det är ändå andra som lättast peppar en!

There's A Riot In Everyone

We`re the kids of the underground
There`s a riot in everyone.
We`re the kids of the underground
And we`re loud as we tear`em down.
We`re the kids of the underground
There's a feelin you cant deny.
There`s a feelin you cant deny..
Cause there's a riot in everyone..




Tisdag morgon

Gårdagens repeat: Shinedown - .45


Hade Mary Kay möte igår och tog mig inte hem till Kramfors så blev kvar Ännu en natt i Sundsvall..
Mötet var iallafall mycket givande så nu ska jag hem och organisera med alla tips jag fick!

Täkte försöka ta mig in på stan lite innan bussen går och kolla efter lite saker, ingen shopping men kika kan man ju alltid göra!
Elin är bäst, men nu behöver jag komma hem och greja på där.
Skriver mer senare.


Kladdkaka med grädde!

Både jag och Elin är urfattiga, men har man festat två dagar i rad och dessutom har one on one time med frugan får man lyxa till det med en kladdkaka!
Det satt fint vill jag lova!

Är hemskt trött nu, Elin har redan gett upp. Tänkte kika klart på Beck innan jag somnar iallafall.
Bilderna från helgen kommer imorrn eller på tisdag.

Sov gott!

En helg som innehöll ALLT

Jag kan lätt säga att den här helgen är bland det roligaste jag varit med om!
I fredags kom Lena och Matte hit och tillsammans med Sofie och Kalle började vi uppladdningen inför kvällen. Grabbarna drog Jäger och vi tjejer drack vin. Spelade "jag har aldrig" vilket resulterade i en bra grund eftersom vi drack på nästan all frågor..
Runt 20.30 drog vi till Domsaga för att kika på Grand Nation. Grabbarna var riktigt duktiga och det var kul att se! :)
Festen var i en hyrd lokal hos Mika och där var det minst sagt drag! Kalle och Matte fick bli hemledd av Sofie runt 23.00 och jag önskar verkligen att alla kunde se filmerna som spelades in på den promenaden! Man kan väl sammanfatta det med "vildvuxna röven", polisbil och två män som håller varandra i handen och hoppar som Pippi Långstrum genom hela stan. Sofie fick sig ett gott skratt!
Elin och Lena gick för att äta ett par timmar senare men jag vart kvar på festen. Drog med Björn, Johan, och Grimsen till Olles där vi drack öl och Jacks tills dom stängde.
Jag gick och la mig klockan 08.00 på morgonen och sov en halvtimme det dygnet...

lördagen var minst sagt seg.. Lena sminkade mig medans jag låg i sängen och jag somnade medan hon våfflade håret på mig.. De andra var inte direkt pigga heller men vi gick en trappa upp till Sofie och Kalle för att förfesta än en gång. Spelade Våghals och fotade en massa. Därav mycket konstiga, men roliga bilder!
Jag, Lena och Matte var supertrötta och övervägde att inte följa med på krogen. Nu i efterhand är jag väldigt glad att vi följde med ut för det var verkligen hur roligt som helst. Helt sjuk kväll..
Jörgen var minst sagt dragen, (vi andra också) och vi pendlade mellan borden och dansgolvet. Knatade vidare till Max för att beställa mat. Undrar om vi någonsin får komma in där igen! haha. Roligast av allt var ändå taxiresan hem. Stackars chauffören, men han verkade iallafall road! :)
käkade och slocknade på två röda..

Synd för er som inte var med, men det kommer iallafall bilder senare så får ni se llite av bravaderna.

RSS 2.0