Rabarberpaj

Ikväll kom pappa och Eva förbi med rabarberpaj. Hur gott som helst! Så nu sitter jag och smuttar på en öl till efterrätt. Mums! :) Imorrn blir det packa som gäller. Fyra dagar i sundsvall på gatufesten. Dock är det synd att flera av mina vapendragare inte ska dit, men tur Elin och Lena är där! :D I alla fulla fall så blir det packning, fixning och doning imorrn och på kvällen blir det premiär för mig på Kramm. Älskar grillaftnarna där! Ska dock ta det lugnt då vi åker till Sundsvall tidigt på torsdag..

Zebramönstrade byxor, Tiffany & Metaltown

Här har ni oss! :) Jag och Tiffany rockar fett. Älskar mina nya byxor! :)


Summa summarum - Metaltown

Shit vilken vecka jag har haft!
Midsommar firades alltså nere i Stockholm tillsammans med Elin, Ronnie, Sofie, Kalle med fler. Festligheterna höll till i Kalles hus och dom hade verkligen fixat! Det blev riktig nubbelunch, middag, bastu, lekar och coverband. En jättemysig midsommar med andra ord!

Stannade kvar i Stockholm och umgicks med Anna och Alex ett par dagar. Under tisdagen for vi och badade! Årets första dopp för min del.. Brände mig nåt grönjävulskt och sov i princip ingenting den natten..
Hoppade på ett tåg mot Göteborg på onsdagen och möttes av Carlsson och Markus som hade åkt ett annat tåg. Robin skjutsade ut oss till Partille där Malin och Sidney bor. Världens finaste lägenhet och världens mysigaste människor. En enorm katt och en liten hundvalp bodde också där. Den kvällen blev det öldrickande på hemmaplan och en hel del Guitar Hero world tour spelades..

Under torsdagen var vi mest hemma och gjorde oss klara. Grabbarna for på High Cost Riot och jag åkte in för att träffa Sleezy. Han och jag GICK till Liseberg och drack öl och strosade runt. Blev inget åkande, dock en massa popcornätande! Framåt kvällen gick vi tillbaka till deras hotell, slöt upp med tjejerna och drack grogg. När vi sen skulle in på stan för att festa vidare fick vi veta att Michael Jackson dött. Så vi tog på oss ansvaret att sprida budskapet! ;) Vart ett jävla skränande.. I alla fulla fall så mötte jag upp en hel-pepp Markus med de inte lika peppade Mathias och Sid. Letade öppna ställen, drack öl och hamnade till slut på Peacock (Ärtkuken) där det spelades House/Trance musik. Aja. Ta saken som den kommer och ha kul ändå tänkte jag och drog i mig några drinkar. Blev en rätt tidig kväll då grabbarna var jättetrötta.

Fredag. Slapp dag ända tills vi åkte in på området. Jag var överlycklig!! Kollade Childen of Bodom (helt OK), Volbeat (övermäktigt) och Disturbed (Äntligen!!!). Var trötta i benen och i huvudet då vi knappt druckit någon öl så kvällen slutade typ där.

Vaknade sjukt utvilade på lördagen och efter att varit hemma själv med slöa grabbar då Malin jobbat var glädjen stor när hon kom hem och sa att vi skulle åka och shoppa! Wohoo! :) Var ett par trevliga timmar tillsammans med henne och när vi kom hem med mat till grabbarna var de riktigt förfriskade! Haha.. De hade hällt i sig öl medans vi var borta och alla var pepp! Malin fixade hundvakt så hon kunde följa med ut efter vi varit på Metaltown.
Vi åkte in med Robin och drack massa öl och såg en massa band. Först såg jag Dir En Grey med Robin. Sjukt coolt band och lätt den bästa live-sångaren jag sett. Efter det dracks det mer öl och Sid och Matte ville se Cults of Luna.. Samtidigt spelade Marilyn Manson så jag och Robin knatade dit. Jag var i extas och såg hur bra som helst uppe på hans axlar! Manson var hel-sjuk så klart men sög i sig syrgas mellan låtarna. Lätt rubbad kille det där. Spelningen var tydligen inte bra om man ser till recensionerna men jag var överlycklig! Hittade åt de andra grabbarna, mötte upp söt-Malin och åkte in på stan. Robin stackarn fick skjutsa oss.. Tog ett par glas vin på en uteservering och gick sedan inåt på nåt ställe med Rock-trubadur. Riktigt trevligt! Malin och Sidney for hem men jag, Matte och Alex var kvar. Kvällen tog inte slut här, jag satt ensam på en parkbänk i över 2 timmar och försökte komma hem, väl hemma runt 5 - 6.30 surrades det på och vi kom inte i säng förrän nästan 7..

Då kan ni ju gissa hur söndagen var. Totalslapp.
Igår åkte jag och Matte hem med en hyrbil. Världens minsta, grön-gula sak men det flöt på riktigt bra! :)

Summa summarum - Helgen var övermäktigt grym och jag har sällan haft så trevligt! TACK!

Har hänt en massa saker i mitt liv!

Sorry för kass uppdatering men de senaste två veckorna har jag gjort en massa kul. Midsommar hos Kalle och Sofie och Metaltown i Göteborg! Återkommer med en sammanfattning men nu ska jag ut i det fina vädret!

En bild på mig!


Att leva i en resväska

Det känns som om jag nyss kom hem från Sweden Rock och nu bär det av igen! En stor väska är packad för alla äventyr som väntar den närmaste veckan. Detta kommer bli Great!
Redan ikväll åker vi till Stockholm för att fira midsommar tillsammans med Elin, Ronnie, Sofie, Kalle och deras vänner. Det var riktigt längesedan jag firade en "riktig" midsommar så detta ser jag fram emot!

Begravning av farmor

Igår hade jag en mycket trevlig dag, mestadels spenderandes på vägen med en god vän. Den dagen vill jag uppleva om och om och om igen.

Den här dagen däremot är jag glad att jag slipper vara med om igen. Min älskade, lilla, underbara farmor begravdes och jag trodde att jag var väl förberedd och att detta skulle gå relativt smärtfritt. Jag trodde fel. Oj så fel jag trodde. Det var hemskt från att jag såg den halvhissade flaggan vid kyrkan tills jag kom hem till mitt barndomshem igen. Jag har gråtit alla tårar som fanns.
Min farmor var världens bästa på alla sätt och vis. En nyfiken, vetgirig, viljestark kämpe med världens största hjärta. Och nu finns hon helt plötsligt inte kvar. Min förebild, min klippa och min bästa barndomsvän.

Varje kväll innan jag somnade berättade hon en saga och sa "Sov gott lilla ängel". Idag var det min tur att säga detsamma.


Sov gott, lilla ängel

Hej, hej hallå dagboken!

Idag ska jag åka till Härnösand. Jag ska till och med åka lastbil till Härnösand! Cool brud!
Väl där ska jag umgås en massa.

Sexig konst

Jag älskar konst i (nästan) alla dess former. Kolla vilken grymt sexig, snygg, fotografiskt korrekt bild!
Brings back memories..
Vet dock inte vem fotografen är..


My bff




Break her heart, and I'll break your neck.

Mina nya jeansshorts!

... Måste jag ju visa! Stensnygga!


Underbara människor...

.. Har jag i mitt liv!
Haha här har vi en bild från söndagen som jag garvar ihjäl mig åt. Dock hade han planchen ovanför huvudet hela promenaden..




Allas våran Högberg.

Radiostyrd

Idag går jag på automatik. Endast överlevnadsinstinkterna är igång och jag känner mig som en Zombie. Eller överlevnadsinstinkter förresten, jag har inte ätit nåt på hela dan så de verkar inte funka heller.
Så här sitter jag och försöker komma på nåt vettigt att göra.

Fyra minuter senare sitter jag fortfarande här och stirrar på skärmen och försöker komma på nåt att skriva om. Det går tydligen inte så jag kan lika gärna skita i det.

Giftemål

A juste! Jag ska visst gifta mig också, om fem år! Inbjudningskort kommer.

Sammanfattning av en sjuk helg. Stensjuk.

Jag kan nog inte ens sammanfatta detta.. Hela helgen har jag endast varit i Gladantältet - vilket är sjuk onödigt att betala pengar för. Dock hade jag trevligt sällskap och bra musik så det känns helt okej ändå.. På fredagen blev det förfest hos Lena och sen gick vi till Lillis och Sara. Trevliga värdar! :) Resten av kvällen ägnade jag åt att bli mörbultad. Avslitet hår, armbågade revben och ett fett bitmärke på armen alá medelålders kärring. Slå det om ni kan!
Tur att jag håller mig lugn iallafall..

Lördagen ägnades på stan och förfesten blev här hos oss. Vi gick rätt snabbt över till Edin där alla var samlade kan man säga. Riktigt trevligt, där hade jag kunnat stanna hela kvällen. Väl nere på stan drog jag och Matte och käkade. Inte Palle alltså utan Edin. (Alltså shit jag måste hitta ett sätt att skilja alla mina Mathias åt)..
Vimlade runt hela kvällen och hittade till slut Elin och Lena på Kramm. Där blev det efterfest. Kortare för vissa och längre för andra (Läs mig).

Och sen hände det en jävla massa annat också som inte ens är värt att ta upp här. Hemgången från Kramm idag var minst sagt blöt, fast Leif fixade ett eget paraply av cirkus-skyltar. Ska se om jag kan nalla en bild av Matte.. Det roligaste jag sett på länge, utan tvekan!

Kramfors stadsfest

Jag har en nyfunnen vän i Malmö som skrattar så fort jag beskriver Kramfors. Det kan man ju inte klandra honom för förstås.. Men ser man Kramfors den här helgen bir det verkligen en helt annan stad! stadsfesten drar folk och det myllrar på gatorna och i öltälten. Idag går det alltså av stapeln och jag har ingen aning om vilka band som spelar. Veronica Maggio och Alcazar ska visst hit iallafall. Och Melody Club såklart, dom är här varje år..

Har städat hela morgonen och nu börjar öl-nerven ge sig till känna..


Sommarens planer

NU är sommaren fan här!

Och jag har typ en miljon planer innan jag börjar jobba!
12-13 juni - Kramfors stadsfest
18 juni - Stockholm och midsommarfirande
25 juni - Malmö
2 juli - Gatufesten


fråga mig inte hur jag ska ha råd med allt...

Always follow your heart

Jag har alltid gjort det jag känt för. Alltid gjort det jag mår bra av och alltid satt mig själv och min lycka först. Och det kommer jag att fortsätta göra.

Nickelback S.E.X

S is for the *simple need*
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot, Because that's the one you really want.

Att ha en katt och en hund under samma tak..

Jag älskar mina små håriga vänner. Förutom när dom - just släpper hår. Det är fan hår överallt. I alla kontaktuttag, i tangentbordet, under krukor, på gardinstängerna o.s.v.
Som tur är tycker de små liven om varandra. (eller ja, en av dom är gigantisk) Fast dom vet inte riktigt vad dom har för relation. Katten älskar att reta hunden och det slutar alltid med ett jävla liv. Dom jagar varandra, gnäller på varandra och river ner allt i sin väg. Nyss flög en chipspåse ut över golvet..

Varför kan man inte lära en katt att sitta?

Mental stress

Jag är sjukt stressad nu. Därför sitter jag vid datorn och har gjort så senaste timmen. När jag blir stressad stannar jag upp. Helt omöjlig att springa in i nån vägg för den här damen..

Är iallafall dyngförkyld men har en del grejer jag måste göra idag. Wish me luck! ;)

<3

Ännu ett citat som ska pryda mitt ben. Sno det och du dör.


Hata SJ

Jag är en människa men relativt bra förståelse. Även om jag gnäller och klagar mycket har jag ändå innerst inne stor förståelse för saker och ting och det är inte ofta jag verkligen bli irriterad på saker som kollektivtrafik.. Men idag brann jag av.
SJ:s tåg är ALLTID försenade. Oftast typ en halvtimme men ibland typ en kvart. Detta har jag aldrig förstått, varför inte bara lägga på några minuter på ankomsttiderna? Idag gick det väl relativt bra. Vi var en kvart sen in i Hudiksvall men sen gick det utför. Det var tydligen nåt elfel i Sundsvall så vi måste ta buss dit. Bussarna kom en halvtimme för sent och väl i sundsvall fick vi vänta 40 minuter på en buss till Härnösand. Sen blev det taxi till Kramfors. Får iallafall tillbaka pengarna från SJ så det är väl bra..

Har jag nämnt att jag hatar SJ?

Sammanfattning av Sweden Rock

Så nu är det då tänkt att jag ska lyckas sammanfatta detta underverk på nåt sätt. Dagarna där nere är som en enda smet utan dygn men jag ska försöka komma ihåg vad vi gjorde.

Onsdag:
Anlände i Norje, Sölvesborg efter en tågresa hela natten. Tågresan  i sig är en hel historia men det får räcka med en sammanfattning av orden: Öl, guitar hero, Alice Copers gitarrist och eufori! Sov några timmar faktiskt men vaknade upp i stort behov av en öl till. Ja, ni fattar varför..
Tog buss in på området och började sedan The green mile. Kändes seriöst som om vi skulle avlida när vi släpade väskan till vårt camp. Alldeles för tung och helt fel camping eftersom den låg sjukt långt bort och bredvid en svinstia. Tänk er lukten..
Vi tog oss en powernap, fräschade upp oss och gick in på området. (Från och med nu fungerade vårt tält endast som förvaring och sminkhörna)
Kollade runt området och försökte orientera oss innan vi gich bort till husvagnscampingen och HEATvagnen. Där fanns Elins pojkvän Ronnie och en massa annat helskönt folk som vi hängde med resten av veckan. Onsdagen gick iallafall mest åt till att kolla läget, lära känna folk och landa. Det var inga speciella band att se. Vi fick sova i Kentas husvagn, Tack! Och gjorde så resten av veckan..

Torsdag:
Vaknade till Kentas "morgonskiva" som innehåller allt man INTE vill höra om man är trött och bakis.. Dock fick vi ge med oss efter ett tag, den var faktiskt bra för att komma igång igen. Som ni säkert förstår blev det öl till frukosten varje dag, man måste börja om.. Under torsdagen var det fint väder på dagen så vi satt ute i solen och umgicks med folket i vårt camp, Heats tjejer, Danne och Linn, Sleezy och Skrot. Den här dagen missade vi tyvärr en hel del band då vi hade bättre för oss ;) Laddade hela dagen inför HEATs spelning och väl där var det grymt! Förutom ett par idioter som försökte förstöra för mig. Avundsjuka, svartsjuka och lite att göra tror jag det kallas..
Gick runt på området och drack öl innan Bullets spelning. Det var bara jag och Elin som såg den tillsammans och när den var slut var det Fruktansvärt kallt. Tror aldrig jag frusit så mycket i hela mitt liv. Så vi gick tillbaka till tältet för att klä på oss men somnade av utmattning. Vaknade ett par timmar senare, och hade missat fler band.. Men men, det hade inte gått att stå där ute i vilket fall.. GIck till campet och somnade till slut om.

Fredag:
Pissigt väder, minst sagt. Regnade och var svinkallt men den här dagen hade vi på oss i princip alla kläder vi hade med oss. Knatade runt lite under dagen och var rätt nedstämda allihopa.Stod vid pilbågs-ståndet ett bra tag eftersom Sleezy absolut skulle skjuta upp typ en miljon kronor. Vi tre gick iallafall hem med varsitt pris så det var väl värt det! ;) Huvudsaken var att han fick roa sig. Sötnosen! Mot kvällen placerade vi oss i Sleezys husvagn som var varm och skön. Jag, Sleezy, Elin och Ronnie satt och surrade och drack vatten under en filt. Sjukt mysigt. Så mysigt att vi inte ens orkade gå och se In Flames.. Något jag ångrar ordentligt nu, men det går fler tåg som någon sa..
Sov där den natten och frös äntligen inte.

Lördag:
Bästa dagen på hela festivalen! Vaknade tidigt med klarblå himmel och skinande sol. Alla var genast på toppenhumör och vi var överensa om att detta borde varit första dagen på festivalen, ingen ville åka hem dagen därpå.. Låg i solen hela dagen. Ett gäng på typ 25 pers som njöt av livet! Brände mig nåt grönjävulskt men det var det värt! Jag, Elin och Sleezy gick till vårt camp en sväng och missade det bästa på hela festivalen - Sabatons nationaldagsfirande. Ångest.
Tycker att alla ska surfa in på Youtube och se det. Helt otrolig publik..
När klockan började dra mot 16.00 gick vi alla in för att se helgens höjdpunkt - Journey. Den konserten kan jag inte beskriva. Utan tvekan det bästa jag sett och känslan när vi stod där går inte att beskriva. Tårarna rann, leenden glittrade och folk var i himlen. Helt otroligt..
Gick på moln därifrån och käkade lite innan vi begav oss mot campet igen. Där spelade vi ölspel och den stunden kan sammanfattas med - i röven! hahaha. Har aldrig skrattat så mycket och den meningen har följt med oss som var med hem. Det går inte att sluta.. hahahaha!
Sen var det dags för Europe. Jättebra spelning det med. En massa mys och kramandes.. Rogivande. Också oförglömligt. återvände till Sleezy med mat i händerna. Satt och skrattade (som vanligt) ett par timmar tills vi alla höll på att somna sittandes. Gick då och la oss och sov som prinsar och prinsessor. Vi hade tur och slapp ta tåget dagen efter så vi åkte med Loppan och Therese till Väsby. Skönt med sovmorgon.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det här var min livs upplevelse och jag har redan börjat räkna ner dagarna tills nästa SRF.

De senaste dagarna har vi alltså spenderat hos Ronnie och nu, två och en halv timme senare än beräknat är jag äntligen hemma..

Lite om mig

1. Hur gammal är du om fem år? 26 (shiiiiit)
2. Vem var den sista du träffade? Förutom Elin och Ronnie som varit runt mig hela dagen var det Fredde i köksfönstret!
3. Hur lång är du? 168 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Fast and furious
5. Vem ringde du senast? Syrran men hon svarade inte.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " haha ja annars hade det varit tråkigt" till Sleezy
7. Vad är dagens planer? Inte så mkt kvar av dagen. Snart sovdags!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?Gillar att sms:a men är det brådskande ringer jag.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Oj.. I januari.
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? Tolv typ
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha, nja.. Hittar katter hela tiden hemma?
14. Vilken är din favoritplats? Sängen! Där är det varmt och skönt...
15. Vilken plats föredrar du minst? Vad som helst i vattnet.. Hatar vatten.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Mina planer håller aldrig, så ingen aning..
17. Vad skrämde dig som barn? Döden
18. Vem fick dig att skratta senast? haha Elin och jag låg dubbelvikta nyss :P
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej, äger flera stycken.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  Utan kläder om det inte är iskallt...
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan?
Japp.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jag är väldigt social! Oftast finns det inget stopp på mig.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Leva rövaren med Elin hela sommaren!
29. Tycker du om kinamat? Love it!
30. Tycker du om kaffe? Jaa. Fast jag blir ännu mer hypad :P
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Med ryggen mot den jag sover med oftast.
33. Kan du spela poker? Grym!
34. Tycker du om att mysa? Hehe, OM jag gör.
35. Är du en beroendemänniska? Japp.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, tror inte det
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Japp, Engelska och knagglig tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej och planerar inte att göra det heller..
40. Föredrar du havet eller en pool? HATAR vatten!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor
42. Äger du dyra smycken? Nej jag gillar inte smycken så värst..
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej aldrig
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Chips!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj.. många som är roliga på olika sätt..
46. Välj ett ärr på din kropp? Ögonbrynet. Fick spö.
47. Vad har du för ringsignal?
Hinder - Take it to the limit
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jaa några!
49. Flirtar du mycket? Jaa det gör jag! ;)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I en replokal
51. Kan du byta olja på bilen? Jajjemän! Man är ju från landet!
52. Har du fått fortkörningsböter? Hur skulle det gått till?
53. Vilken var den senaste bok du läste? Tredje Twilight
54. Läser du dagstidningen? Nope
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte det..
56. Dansar du i bilen? Jag dansar jämt!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit rock såklart!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Haha en lista på alla "Mathias" jag känner :P
59. När var du i kyrkan senast?Ett par veckor sedan..
60. Vilka personer utmanar du? De som vill och orkar..

Still alive and kickin! I röven.

TIllbaka från Sweden rock för ett par dagar sedan men är nu i Sthlm hos Ronnie.
Festivalen är så klart obeskrivlig. Träffade en miljon underbara människor och hade hur kul som helst. Vädret var väl inte på topp jämt och jag ångrar att jag inte såg fler band men de jag såg var underbart. HEAT var som alltid bra, likaså Bullet. Journey var bland det bästa jag sett och Europe likaså. Ett minne för livet och jag längtar redan tillbaka. Speciellt till folket som jag förmodligen bara kommer träffa där nere..

Ska sammanfatta festivalen bättre dag för dag men orkar inte nu.
Här i Rosersberg har vi asmysigt. Har käkat middag hemma hos familjen Jay, kollat film och spelat en massa spel. Dart, guitar hero och Xbox. Snart ska vi köra en runda Yatzy och kolla mera film. Kommer hem imorrn.

Bilder finns på facebook!

SWEDEN ROCK FESTIVAL

NU DRAR VI ÄNTLIGEN!!!

Klart och betalt, nu ska jag och Elin ROCKA med 33.000 andra till grym musik!

Ha så kul här hemma ;)

RSS 2.0