River hela Sundsvall

Nu ni alla Sundsvallsbor bör ni ta till vara på er stad, för på söndag finns nog inte mycket kvar!
Efter en natt under samma täcke som Elin (läs- blivit bortknuffad i ni timmar) är jag trött. Ska ta mig en alvedon och glo på lite One Tree Hill. Nej just ja! Det går ju inte för jag ska ju tvätta Elins kläder medan hon möter Lena på stan..

Well, Well. Domsaga ikväll och sen fetfest med gänget! Imorrn börjas det tidigt och sen fest och utgång. Den här helgen välkomnas!

Nej, ner till tvättstugan och sen är det snart dags att börja fundera på att snygga till sig!

Gone

Är inte i Kramfors över helgen!

It's been a bad day...

Dagen började inget vidare.. Gick över till Ida för att gå med henne och Bea på stan och göra diverse ärenden. Så länge var allt bra. Resten gick åt rent sagt åt helvete. Hela Sverige är fan sjukt uppbyggt. Jag ska iallafall göra som Vreijswiik och aldrig i hela mitt liv betala skatt mer.

Åkte upp och besiktade Idas bil, så nu har man sett hur det gick till. Tyckte mest att dom misshandlade bilen jag! Insåg också att bilmekaniker borde vara ett jobb att satsa på. BIlar finns det ju alltid och det är alltid nåt fel på dem.. Och om man dessutom såg ut som en modell och har kunskaper om bilar så borde ett jobb vara säkert! Synd att jag inte har nån av egenskaperna! Haha..

Kvällen har spenderats i NoCry studion där vi hade kvällsöppet. Imorgon bär det av till Härnösand tidigt som attan för att sätta upp lite affischer och prata med ungdomar om den kommande Castingen vi har den 7 mars! Mer info om detta kommer inom kort för de som är intresserade. :)
Efter Härnösandstrippen bär det av till Sundsvall. Kommer bli en lugn kväll med Elin och uppladdning inför helgen! Kommer bli riktigt bra.. På fredag spelar grabbarna sin första livespelning, spännande! Lördagen kommer bli kanon den med, då blir det utgång med Sofie och Kalle. Dom lär hänga med på fredag också hoppas jag! :)

Nej det här går inte, jag måste packa klart och sen blir det till att komma i säng i tid om jag ska orka med morgondagen..

Den rätte för Rosing

Det är väl inte någon hemlighet att jag inte gillar Linda Rosing. Jag tål henne rent av inte. Den enda som får det att krypa mer i kroppen på mig är Victoria Silvstedt. Carolina Gynning däremot avgudar jag!
Så vad är då skillnaden mellan dessa tre? Alla är modeller, (för det mesta) blonda och har silikonbröst.
Först och främst - Gynning är smart. Hon vet hur man når framgång genom att spela rätt kort och hon kan driva med sig själv. Silvstedt spelar dum blondin JÄMT. Och hon gör det inte ens särskilt bra, jag avskyr folk som spelar dumma men som egentligen iallafall har några hjärnceller utöver instinkter.
Rosing då? Hon spelar inte ens dum. Hon ÄR dum. Men hon kommer nog aldrig toppa Silvstedt, för det finns ingen värre än henne.

I alla fulla fall så var det premiär för "Den rätte för Rosing" idag. Ännu ett datingprogram, Linda får väl in dåligt med pengar efter att ha tagit ut halva brösten och måste därför fläka ut hela sitt liv på tv.
Självklart tittade jag på programmet. Även fast jag avskyr människan och även fast jag avskyr konceptet.
Men är det inte så vi människor gör? Badar i saker vi ogillar bara för att själva känna oss smartare, snyggare eller bättre. Och bara för att få utlopp för irritation och aggresioner.

Varför skulle vi annars kolla på program och dokumentärer om judeförintelsen, människor med sjuka läggningar och djurplågeri? Även fast vi avskyr det så kollar vi, för att bli - just det - lite mer irriterade och berörda.

Grey's Anatomy

Det finns två serier jag följer slaviskt, One tree hill och Grey's anatomy. Båda är favoriter i olika genrer.
När det handlar om Grey's kan jag ALLT. Gjorde ett försök att få hem alla gamla avsnitt men hittar dom lite halvdant. Får bli till att köpa boxarna när jag har råd. Ska nog ändå försöka få tag i de första avsnitten, har nästan glömt vad som hände!

Jag har en vän som lever lite i kändisarnas värld. Hon kan det mesta om dom och glädjer sig åt bröllop, barnafödslar och framgång och gråter med dem när de förlorar någon närstående eller mår dåligt. Hon kan det här med kändislivet helt enkelt och hur hon hinner med alla är för mig ett mysterium!
Jag är dock exakt likadan, fast inte i samma utsträckning. Grey's anatomy är för mig en verklig värld, med verkliga människor och jag Känner verkligen personerna i serien. Izzie och Meredith är jag själv, Lilttle Gray är Elin, George är som min bror och Danny är mannen i mitt liv. Och så fortsätter det. Baylie är min mamma, Alex är min bästa killkompis, och Christina min syster.

Fettisdag!

Åh. Idag är det semmeldagen och jag som Älskar semlor har inte ätit någon.. :( Sitter nu och överväger om jag orkar gå ner på stan för att köpa en. Det gör jag såklart inte, men det tål kanske att tänkas på en stund till. För det är ju himla gott.

Har ni ätit någon semla idag? :)

Min Banner!

Haha här kommer den, på begäran ;)

Sweden Rock!



Är det bara jag som håller på att längta ihjäl mig? Hoppas innerligt att banden de släpper den här veckan och i framtiden är något riktigt bra.. Iofs spelar det ingen roll vilka band SRF publicerar, P&L har ju redan det bästa bandet på sin festival.. Lite surt att jag måste betala 1200 plus en massa pengar till resa bara för att få se Mötley, men.
Sweden Rock kommer i vilket fall som helst bli KUNG och något P&L aldrig kan slå så är det människorna och stämningen som infinner sig i Sölvesborg.



Ny tatuering!




Just ja! Jag har ju ritat min nästa tatuering! Eller nästa, och nästa.. har så många jag ska göra nu så vi får väl se i vilken ordning det blir.. Men den här ska iallafall pryda övre ryggen.


Living the Rock N Roll dream.

Well, I'm a motherfucking princess!

Jag har massa planer inför framtiden. En av dom är att leva Rock-drömmen och leva i en turnébuss, tjäna snuskigt med pengar, träffa massa spännande folk och spela musik hela dagarna.
Undrar när den slår in då? Inte för att jag gör så mycket för att det ska bli så men istället för att anstränga mig och bli en Gud på gitarr och slita häcken av mig för att bli berömd tänkte jag gå en annan väg. Jag tänkte helt enkelt bli manager eller nån form av högra hand till ett känt band.

Så nu vet ni vart ni hittar mig om några år - I en turnébuss med ett känt band. Just nu riktar jag in mig på Mötley Crüe, men det kanske inte är så smart eftersom de lär lägga ner när som helst. Då blir det verkligen en kort tid i rampljuset. Så det får helt enkelt bli något annat band, återkommer när jag bestämt mig.

"Tack för att du väntar"

Alltså seriöst. CSN borde anställa fler telefonister. Och varför måste alla såna där myndigheter ljuga om hur lång tid man måste vänta i kön? Säger dom 5 minuter så är det alltid minst 10..

Iallafall så hoppas jag ni håller tummarna för mig där ute.. Fixar sig inte det här är jag KÖRD.

Modo krossar Luleå!

Det går jävligt dålig för Modo just nu. Men gårdages vinst lever jag länge på, mest för att massor av mina vänner är luleå-fans. Mina Luleå-fans till vänner gottar sig rätt mycket i att det går lite dåligt för Modo just nu så en överlägsen vinst mot dem satt fint! (Men jag tänker som alla andra inte för en sekund påstå att Modo är på gång ännu)

I övrigt har jag inte mycket att tillägga. Är konstant trött vilket resulterar i att det mesta jag gör går i snigelfart.
Ska väl snart ta tag i listan över måsten idag. Lika bra att få det bortgjort så jag kan ägna morgondagen åt något roligt.

Just ja! Jag glömde väl inte nämna att Modo KROSSADE Luleå igår?

Skaffa Firefox!

Har hört att min vackra banner inte syns i explorer.. Dags för er uråldringar att skaffa Firefox? ;)

Snart dags att binga. Har suttit och jobbat bort lite så imorrn ska nog allt vara klart i Layout-väg.
Morgondagen är fullspäckad:

  • Ringa CSN
  • Ringa angående kontaktperson
  • Boka klasser
  • Uppföljningar
  • Organisera MK
  • Ringa Chockland
  • Skriva CV
  • Åka upp på Vallen och fixa det sista
KUL! Eller inte. Men det är sånt som måste göras. Kommer att välkomna den här helgen..


Sov Gott världen, imorgon kanske jag kommer med nåt vettigt.

Tråkigt men nyttig dag.

Vaknade runt 10 och några minuter senare kom syrran hit. Satt och gjorde så lite som möjligt tills vi knatade ner på stan.
Så idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen, bokat ny tid och sökt tre sommarjobb till.
Var även förbi hos Anna-Sara och kollade vad jag måste kompletrtera på Komvux. Till min förvåning var det bara ett prov att skriva! Underbart, så nu har jag bokat tid för det också. Så är allt klart där!

Fick lite fler glada överraskningar också så imorgon ska jag ringa CSN och några fler samtal. Kanske ordnar sig det här ändå. Har dock inga pengar just NU och det är ett större problem.

Aja, ska återgå till arbete.

Klantskalle!

Knatade ner på affärn, sjukt less på att behöva gå och sådär jävulskt abstinent man blir när man inte fått i sig nikotin på länge. Samlade ihop det jag skulle ha och kom till slut fram till målet - Snus. Insåg lika snabbt att jag inte hade nåt legitimation med mig. SJÄLVKLART sitter den enda människan jag behöver visa leg för i kassan. Även fast jag handlar snus av henne typ tre gånger i veckan så sitter hon där flinandes och säger långsamt : "Legitimation..."

Happ. Höll helt seriöst på att börja grina när jag stod där i kassan och insåg att jag måste gå hem igen för att hämta leget, ner på stan och sen upp på Bruket igen. Som tur var kom Lena förbi och räddade min kväll. Tack!

Skaffade ju mig en ny mobil för typ fyra dagar sedan också. Imorse när jag klev upp såg jag min mobilladdare ligga på golvet. I två delar. Molly har roat sig med att gnaga av kabeln inatt så nu är jag väl snart mobillös. Någon som har en Ericsson-laddare liggandes som jag kan få låna några dagar? Skulle underlätta mitt liv just nu.

Nu börjar Beck igen!

En portion ork tack.

Den här dagen har verkligen bara susat förbi. Fast jag har fått mycket gjort!
Garderoberna och alla andra förvaringsutrymmen är städade och rensade. Blev fyra påsar kläder som hamnar hos bättre behövande. Inte illa alls, med tanke på att jag fått göra skiten själv.

Har inte hört ett ljud från nån människa idag heller, förutom Simon då som var förbi en sväng. Sitter och samlar krafter för att orka göra middag och sen gå ner på stan och köpa snus. Det är nog det enda negativa med att vara snusare - livet går under om man är utan. Så det är bara att pallra sig iväg på Hemköp och inhandla min last.

Snart är marknadsföringsmaterialet (världens längsta ord?) klart också! Är lite finslipning kvar bara sen är det kirrat. Resten av kvällen tänker jag inte göra mycket annat än att ligga i soffan och kika på film. Har några på lager som jag inte hunnit se än.. Måste försöka få inte lite klasser också så jag kan betala räkningarna den här månaden.

Längtar till helgen! Åker till Sundsvall på fredag och kvällen kommer ägnas åt ett lokalt bands första spelning. Ska bli kul att se grabbarna! Lördag blir det också utgång, kommer bli kanon med det gänget! Ska släpa med mig gitarren också så jag och Elin slipper slåss om hennes ;)

Nej, mat var det!

Duktig Flicka!

Pjuh, nu är det iallafall grovstädat här i lägenheten. Finns dock en massa kvar att göra så det blir till att ta tag i det medans Matte är fullt upptagen med dataspel.

Har iallafall skrivit ihop ett CV, registrerat mig på arbetsförmedlingen och sökt två jobb. Inte alltför illa pinkat!

Nu ska jag ta tag i garderoben. Går inte att stänga mina fyra garderober och har dessutom en massa kläder i väskor som inte får plats på hyllorna. Dags för en utrensning kanske? ;)
Hatar att rensa ur kläder, men måste inse fakta att jag inte ens använder hälften av dom. Bättre om de som behöver dom får dom istället! Det här lär bli ett långdraget projekt...


Wish Me Luck!

Sunday, Bloody Sunday

Så har den där dagen i veckan kommit igen då. Söndag. Jag avskyr söndagar - helgen är slut och ny vecka tar fart. Senaste åren har jag försökt att ta vara på söndagarna som faktiskt är en ledig dag istället för att bara sitta och deppa över att helgen snart är slut. Idag tänker jag dock göra precis det som söndagar är till för. Städa, slappa och bara vänta in den nya veckan.
Har en hel del att göra imorgon:

  • Arbetsförmedlingen
  • Ringa CSN
  • Bemanningen
  • Söka sommarjobb (I Kramfors, Sundsvall och Norge)
  • Ringa en kvinna angående att bli kontaktperson

Inte så där superroliga saker men nu måste jag ta tag i det här! Och alla punkter ska vara avbockade imorgon, så är det bara. Går inte att skjuta upp det längre. Ikväll ska jag ta och ringa några som kanske skulle kunna vara värdinnor för MK, det står himla still just nu..

Hoppas alla får en bra söndag! 


Det där första förhållandet.

Som jag nämnt tidigare i min blogg har jag minnen till alla låtar jag hört. Det tar mig typ tre sekunder att försvinna iväg bland massa minnen när jag hör låtar.
Idag hörde jag en låt jag inte hört på flera år, Lighthouse Family - High.

Den låten får mig att minnas min första kärlek. När jag var 15 träffade jag Robin och vi var sådär barnsligt nykära som man bara kan vara på högstadiet. Vareviga dag var det bråk och diskussioner med föräldrar om huruvida vi fick sova med varandra på vardagarna, om jag fick åka med honom på mopeden efter storvägen och annat sånt där som kändes superviktigt just då.
I vilket fall som helst så spenderade vi varje ledig stund med varandra. Man växte ihop som en person istället för att klassas som två individer och man gjorde allt sånt där man ska göra med sin första partner. Jag minns alla hjärtans dag när jag fick en jättefin nalle av honom (den sover jag fortfarande med!). Jag minns semestern i Byske och hur jag kämpade för att hålla mig vaken när jag satt bakom honom på mopeden varje sommarnatt på väg hem från någon fest.

Jag har en massa minnen från den tiden, på ett sätt formades man som person och lärde sig massor om vad man ska och inte ska göra i ett förhållande. Jag har mest fina minnen från mitt och Robins ett och ett halvt år tillsammans, medan han påstår att han mest minns att jag var arg (?). Fast jag vet ju att han bara säger så för att vara så där nonchalant macho.

I vilket fall som helst så tog vårt förhållande slut efter att vi båda insett att vi blivit bara vänner och det var väl ingen som trodde att vi skulle vara tillsammans hela livet heller. Fast vi trodde nog det. Det ska man när man är ung och kär, man måste tro på evig kärlek annars är det ingen mening.
Varje dag ser jag unga människor som står och håller om varandra i något hörn och varje gång tänker jag tillbaka på hur det var. Det första förhållandet är så himla svårt. Man lär sig hela tiden saker om sig själv och blir arg, ledsen och överlycklig för minsta lilla. Alla ungdomar borde få en handbok så de slipper grubbla och fundera över allt.. Läste någonstans att 0,2 procent av alla människor är vid 30 års ålder tillsammans med sin första kärlek. Så sorry alla tonåringar där ute, ni kommer förmodligen hitta en eller två andra kärlekar i ert liv innan ni stadgar er.

Livets mirakel

För någon timme sedan blev en av Mattes bästa vänner pappa. En lite pojke kom till världen och jag kan bara tänka mig lyckan föräldrarna känner just nu. Är helt övertygad om att det kommer gå galant och att den lilla pojken kommer växa upp med en massa kärlek och värme. Grattis!

Det får en att tänka en hel del. För mig har barn alltid varit meningen med livet. I slutändan handlar det om att föra över sina kunskaper och erfarenheter man samlat på sig till ett nytt litet liv. Om det så handlar om ett barn man själv burit eller ett barn man adopterat så anser jag att det är bland det viktigaste man gör.
Jag har alltid velat ha barn. När jag var runt 15 började längtan efter ett litet knyte och den längtan är ännu starkare nu. Även om jag har en hel del att göra för mig själv innan och även fast jag måste ha en pappa till barnet så finns längtan där.

Kan inte låta bli att börja känna mig gammal. 21 år och känner mig gammal, hemskt jag vet. Men jag har inte ens påbörjat en utbilning ännu och än mindre har jag en fast inkomst.. Folk runt omkring mig gifter sig, skaffar barn och har fast arbete och då är de i min ålder! Vart är jag någonstans liksom? Men men, min tid kommer, det är väl helt enkelt meningen att jag ska göra massa annat innan.

För det finns ju någon mening med allt som sker...


I Just Don't Care...

Så sitter jag här efter ett möte med NoCry. Var väl givande, även om jag hade alldeles för mycket annat i huvudet. På måndag blir det till att ta tag i saker och ting. Känns surt att kanske behöva offra min dröm för att kunna försörja mig, det blir helt plötsligt en mardröm.

Ikväll ska jag göra klart marknadsföringsmaterialet för Castingen. Sen ska jag teckna. För det är jag bra på och det är något jag älskar.

Just nu är jag bara uppgiven. Fast att jag vet att det blir så för mig ibland så känns det tungt, jag vill inte vara sån. Jag vill alltid vara positiv och se ljust på framtiden.

There's A Riot In Everyone

Dagens repeat: Crash Diet - Riot in everyone

Godmorgon världen! Ska precis till att göra mig iordning för att åka upp till NoCry för ett möte. Det händer en massa spännande saker där inom en snar framtid!
Den här helgen kommer bli superlugn. Har noll kronor att spendera så jag ska ägna mig åt att göra saker jag inte hunnit med. Bland annat ska jag börja få iordning mitt portfolie och städa genom lägenheten ordentligt.

En uppdatering om dagen kommer!

I Just Died In Your Arms Tonight. It Must Have Been Some Kind Of Kiss.

.. I Should have walked away...

Nu är jag hemma igen. Har nyss käkat en jättegod middag som Matte och Lena styrde ihop. Lillebror Andreas är också här så det är full rulle! Ska väl kolla Let's Dance så småningom och käka lite chips.
Saknar Elin redan, och saknar en stad med lite puls. Det blir Stockholm igen så fort jag har fått ordning på ekonomin.
(Aldrig, alltså)

Har bestämt mig hur min nästa tatuering ska se ut också! :)

"Det är så himla fint att vara så där blek som du är"

Haha! Tack för det, och tur att det finns folk som tycker det eftersom jag inte direkt kan göra något åt det. När man får specialbeställa foundations är man fan blek!
Fast inte skulle jag vilja byta inte, färgerna på tatueringarna blir mycket snyggare om man är blek ;) Och om några år kommer ni inte se min hudfärg ändå när jag är täckt av konst!

Nog om det. Jag är sjukt trött idag. Blir så när man är hos Elin och måste prata hela nätterna. Jag mitt dumhuvud stängde av mobilen igår utan att tänka på att jag har PIN-koden hemma. Så ingen musik på bussen hem. Värdelöst. Får sova istället, svårt utan musik dock.
Elin verkar ta sin middagslur nu, ligger i fosterställning bakom mig och stönar = sover.
Fan vad folk ska hålla på att stöna i sömnen nu för tiden? En ny trend jag missat? Snarkning är ute.

Ja snart blir det till att bege sig mot staden. Ska nog förbi syrran på skattemyndigheten också om hon svarar i telefonen. På måndag ska jag gå in på arbetsförmedlingen, söka sommarjobb och ansöka som kontaktperso. Skulle vara trevligt med en stadigare inkomst, står rätt still i MK nu.

Helt bedrövligt att en rockstjärna som jag inte får pengar bara av att finnas..

...But God It's So Beautiful When That Boy Smiles.

Dagens repeat: Anna Nalick - 2 Am (Breath)

Lyssna på låten om ni inte gjort det. Grym!
Hudvårdsklassen gick helt okej. Trevligt gäng och det är huvudsaken. Dock har jag ett stort behov av pengar just nu.. Måste försöka fixa nåt. Dags att söka sommarjobb också!

Nej. Godnatt alla, nu ska jag krypa ner under täcket med Elin. Det ser redigt skönt ut där under!

Grattis Bubbe!

För idag fyller världens bästa Bubbe jättegammal! :D Grattis gubben, snart blir det fira av!




Here I Go Again!

Oh vilken dag! Morgonen började med att jag fick göra om designen på affischen. Den funkade inte. Stress, stress, stress. Han dock med att hälsa på Marlene en sväng! ;)
Med en väska större än mig (inte så svårt att hitta en sån, men ändå) började jag min promenad ner på staden. Jag gick från Bruket, till postcenter för att hämta MK produkter och in på busstationen igen. Det tog lilla Emmelie med en armstyrka på 1,2% ca en timme och tio minuter. Hah!
Men men, jag gjorde det iallafall. Det är huvudsaken man klarar det, det kanske bara tar lite längre tid.

I alla fulla fall så åkte jag till Sundsvall. Träffade Elin på stan och efter en vända i lite affärer käkade vi och for sen hit hem till henne. Hon är uppe hos Sofie och pluggar. Under tiden diskade jag undan hennes BERG av disk. Hoppas hon blir glad :) Det luktade minst sagt funky.. Jag hittade en tallrik med rester från fikat hon serverade när hon hade hudvårdsklass - för mer än två veckor sen. Så nu vet alla hur orenlig Elin kan vara ;) haha!

Snart ska jag en trappa upp och säga hej till Sofie en gång till, sen två trappor ner för att ha hudvårdsklass. Jag måste nog flytta hit. Så är det bara!



Just Breath

Dagens repeat:  Breath 2 AM - Anna Nalick

Godnatt världen!
Nu har jag packat och gjort klart det jag måste innan imorgon. Blir en tidig morgon , upp på studion och försöka göra klart den grafiska biten innan klockan ett då jag åker till Sundsvall.
Hoppas verkligen att allt klaffar imorgon och att nån vänlig själ kan köra mig ner på stan så jag kan hämta ut mitt paket.. Har en massa produkter som ska levereras.

I Sundsvall blir det middag med Elin, hudvårdsklass hos Victor och sen vet jag inte alls. Elin ska plugga så jag får väl hålla mig i sängen, tyst, med datorn. Attans att jag inte hunnit få spelet jag beställt - Left 4 dead. Då hade jag kunnat roa mig med det.. Får väl spela offline så länge..

Aja nog pratat av mig! Vi hörs imorgon.

 

Världens bästa skådesspelare?

Jag har länge funderat på vem som är min favoritskådis. Har inte kommit fram till något slutgiltigt, men Will Smith ligger väldigt bra till..
Tänkt vilka filmer han gjort!

Men In Black
Wild Wild West
Bad Boys
I. Robot
Hitch
The Pursuit Of Happyness
I Am Legend
Hancock
Seven Pounds


Kom på för någon dag sen att alla dessa filmer är bland mina favoriter och Will Smith spelar i alla! Har ni inte sett Seven Pounds än, gör det. Grym story och bra skådelsspeleri. Men läs för guds skull inte om vad filmen handlar om innan, den är mycket bättre då!



 

Svar på tal

Haha det är kul att se hur involverade vissa blir i ens blogginlägg..
Människan som kommenterade inlägget om Foppa verkar inte ha förstått vad jag skrivit överhuvudtaget.. Jag har inte sagt att jag vill att han ska lägga av. Jag skrev att jag tycker att han borde välja snart. Kan han inte spela, kan han inte spela och då finns det väl inte så mycket att göra annat än att lägga av medans han fortfarande blir ihågkommen som en storspelare bland ALLA åldrar.  Och "ge han en chans att komma tillbaka". Hur många gånger ska han komma tillbaka? Givetvis hoppas jag att foten läker genom ett mirakel och han kan fortsätta med det han älskar så länge han vill.

Och att blanda in huruvida Börje Salming ville sluta eller inte? Det var inte det jag citerade, jag citerade just Salming för att han är en tjurskalle själv, och när t.o.m. Han tycker att Foppa borde fundera på att sluta som spelare borde det ligga nåt i det.

Och DU! Det är jättekul att få ett namn på de som kommenterar..

Utmaning!

Har blivit utmanad att skriva en lista...

10 viktigaste sakerna i mitt liv

1. Elin. Utan Elin vore jag ingenting. Hon är den enda människan som känner mig utan och innan och som vet hur man gör.
2. Familj och vänner, Mathias
3. Musik. Det som får mig att minnas, och det som får fram alla känslor i mig. Jag har en låt till varje minne..
4. Konst. Hör ihop med musik men utan penna och papper skulle jag inte klara mig.
5. MODO hockey. Finns få saker jag ägnat så mycket tid åt som det laget. Jag har gråtit, jublat och svurit med grabbarna genom alla mina år.
6. Film. Ett utmärkt sätt att fly verkligheten eller lära sig en massa nya saker. Förr var jag näst intill manisk och kollade typ fyra filmer om dagen för att jag ville ha sett ALLT. Nu har jag inte lika mycket tid över men jag saknar mina filmkvällar.
7. Resa. Om det så bara är til Sundsvall så måste jag komma iväg så ofta jag har möjlighet. Det ger mig inspiration.
8. Mina foton. Så fort jag har tråkigt hämtar jag mina fotoalbum och kollar igenom dem.
9.
Datorn. Förutom att jag designar saker är det så jag håller kontakt med vänner genom internet. Dessutom är det med hjälp av datorn jag fixar musik, film, konst och annat.
10. Skor, kläder och smink. Det är faktiskt bland det roligaste som finns.


Jag utmanar alla som läser min blogg att göra en likadan!

Christiano Ronaldo




När jag ändå är inne på sportstjärnor här i bloggen måste jag få ställa en fråga.
Vad har alla killar för problem med Ronaldo?

Självklart förstår jag att ni är avundsjuka. Det enda jag hör om honom när han visar på tv är grabbar som kommenterar honom som "bögjävel" "snobb" eller "värdelös".
Okej, han är INTE bög och han är INTE värdelös. Han är en av de mest talangfulla (och snyggaste!) spelarna.
Snobbiga är väl alla fotbollsspelare - och i hans fall är det fullt acceptabelt. Han vet att han ser sjukt bra ut och han vet att han kan leka på fotbollsplanen och ändå skaffa sig en massa poäng.
Zlatan då? Är det nån som är snobbig och dryg är det väl han, men det är ingen som klagar på honom.

Snabba uträkningar - Killar klarar inte av att se andra killar vara framgångsrika OCH snygga. Den kombinationen blir för mycket och då måste de hävda sig genom att låta som apor och använda ett vokabulär som 14-åringar.


Media gör allt för att försöka trycka ner honom också (det är väl manliga reportrar och journalister). Senaste "nyheten" om honom är att han sa ha spottat på en annan spelare den senaste matchen. Att han inte ens riktar loskan mot spelaren och att den som påståtts ha fått den på sig hävdar att han inte märkte av det spelar ingen roll. Media måste ha nåt nytt om honom hela tiden. Kanske dags att koncentrera sig på han spelande istället?

Ronaldo är iallafall enda anledningen till att jag kollar på fotboll då och då!

Kära Peter Forsberg

Som inbiten hockeyentusiast och då framför allt MODO-supporter känner jag att jag bara måste skriva något om vår egen lilla Peter Forsberg. Vet att det är gårdagens nyheter men jag var för less för att orka skriva nåt om det igår.

Om någon mot förmodan missat det så spelade Foppa typ en och en halv match i Modo. Jättekul att han kommer tillbaka till laget. The heart of hockey är vi stolta över att kunna kalla vårt lag och så är det verkligen - Foppa kom ju tillbaka för att avsluta sin karriär i laget han fostrades i. Men snälla, snälla Peter, lägg ner nu.
Skaffa familj, lev loppan för alla pengar du tjänat in och om du så gärna vill vara delaktig i Modo finns det garanterat någon tjänst du kan få där du inte behöver vara på hockeyplanen. Citerar Börje Salming: "lägg ner nu".

Foppa har varit min största idol sen jag kunde gå men det här har bara gått för långt. Googlar man på "Foppa skadad" kommer det upp 136 artiklar de senaste två åren. Är inte det bevis nog på att han inte håller längre?

The heart of hockey i all ära, men antingen spelar man eller så gör man som Wernblom - biter i det sura äpplet och inser att man inte håller. Det fungerar inte att gnälla som en jävla kärring över en gammal fotskada som ingen läkare i världen kan bota eftersom de inte förstår vad det är som är fel.

Så, Peter - Bit ihop, stå upp som en man och spela hockey eller avsluta karriären med huvudet högt och nöj dig med det du åstadkommit. För två OS-guld och två VM-guld är inte illa pinkat och låt oss komma ihåg insatserna du gjort inom hockeyn istället för gnället över foten. Det är så vi vill minnas dig och det är så du förtjänar att bli ihågkommen.

En helt underbar historia om en fars kärlek till sin son.

En dag frågar en son sin far: "Pappa, , springer du ett maraton med mig?"
Pappan svarar "ja" och de springer sitt första maraton tillsammans.
En annan dag frågar en son sin far igen: "Pappa, springer du ett till maraton med mig?" 
Och pappan svarar än en gång "Ja, min son."
En dag frågar sonen sin far: "Pappa, Vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar "Ja".

Här kommer videon till historien. Jag vet inte hur det är med er, men jag grät floder!

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Min nya mobil!

Sony Ericsson W595 - Stennöjd!




Look at the stars. Look how they shine for you.

Denna dag hade alldeles för få timmar.
Klev upp och planerade lite för dagen och åkte sen till Studi NoCry för möte. Blev kvar där tills 17.00 och planerade och designade för framtida projekt.
Väl hemma hade min nya telefon kommit så jag hade fullt upp med den och innan jag visste ordet av var klockan 21.00..
Spelade lite gitarr tills Marre knackade på dörren så då blev det en och en halv timmes surrande med den damen!
Nu är det läggdags egentligen men jag har ju inte hunnit med något idag! Jag hade en lista med massa grejor jag skulle hinna med.. Får ägna helgen åt det istället! Mitt portfolie måste bli klart!

Imorgon blir det studion hela dagen och jobb hela kvällen. Designen måste bli klar! Wish me luck :)
Har rännt runt en massa senaste tiden, vilket jag trivs med, men jag hinner inte göra mycket.

Nästa helg blir det ingen utgång, ska dit helgen därpå istället. Så fredag. lördag och söndag ska jag göra bort allt jag måste göra och så ska jag spela en massa gitarr och rita ännu mera. Så det så!


Sov gott alla, hörs imorrn!

Bilder från Stockholm!

Så här kommer lite bilder från Stockholmstrippen. Blev inte så många men ni ser iallafall att vi hade kul!


1) Världens bästa Bubbe som vi bodde hos. Här sitter vi på Harry B James som hade glamrock som tema kvällen i ära! Jag var i himlen.
2) Jag på Harry B James, förövrigt den enda bilden som togs på mig så ursäkta hemskheterna.
3) Syskonen Persson.
4) Steffo av alla människor dök upp på festen! Long  time no see.
5) Folk på festen, mycket trevliga.
6) Världens sötaste Sofie och Kalle
7) Jag och Elin på Harry B James
8) Snygg-Tiffany och en kompis. Tack vara henne hamnade vi på världens grymmaste ställe!
9) Måste ju bara visa vilken snygg karl som låg i sängen där vi sov! ;) Bubbes joker gjord av Micke på House of Pain i Sthlm


Live your life!

Nu är man hemma igen efter att ha varit ute och flängt. Igen.Har insett att jag inte varit hemma en enda helg sen jul. Och det lär fortsätta så om jag får välja. Jag klarar inte av att vara i Kramfors just nu, det går bara inte.
Ska söka sommarjobb på annan ort och fram tills dess ska jag bara leva livet och göra precis det som faller mig in. Allt är som lösa trådar just nu som jag måste hitta änden på.

Trots att jag älskar att åka bort och byta miljö och träffa nya människor så är det skönt att vara hemma nu. Fast bara just nu, beror nog mest på att jag kan byta käder i resväskan och ge mig av igen!

Undrar när jag kommer på vad jag ska göra av livet? Som sagt är allt så löst nu, jag skulle behöva något konkret. En stadig utbildning utan massa konstigheter eller en stadig inkomst. Jobbet jag har nu är underbart men man vet aldrig när man har pengar vilket kan vara rätt påfrestande.

Nu ska jag leta reda på lite födelsedagspresenter åt mig själv!

Veckans

Måndag: Möte Mary Kay
Tisdag: Arbetsförmedlingen, Boka klasser, möte med NoCry
Onsdag: Sammanställa ett portfolie
Torsdag: Hudvårdsklass, åka till Sundsvall
Fredag: Utgång i Sundsvall
Lördag: Utgång i Sundsvall
Söndag: Hudvårdsklass

Weekend i Stockholm

I torsdagskväll satt jag på tåget till Stockholm. Elin, Sofie, Kalle och Sotis var också med vilket gjorde resan betydligt mer behaglig. Sotis placerade sig på bordet och där låg han hela vägen, tänk vilken klok katt. När Sofie försökte busa upp honom låg han bara där och sneglade på henne och såg ut som om han tyckte att matte var fånig. Kalle lyxade till det hela genom att köpa flaskvatten åt honom men det var inte fint nog för den lilla brat-katten. Jag diggar honom!

Väl framme i storstaden kom Sofies trevliga pappa och körde oss till Farsta där vi bara slappade i soffan innan Sofie körde oss till Bubbe i Skanstull. Bubbe släppte in oss i sin lilla lya och där stannade vi hela helgen. Han verkade inte tycka det var allt för farlig förutom hinderbanan i hallen som han hoppade över hela dagarna. Men så är det att ha två brudar hos sig, får se om vi någonsin är välkomna dit igen!
Torsdagskvällen gick åt till att slappa och surra ikapp allt vi missat och vii somnade relativt tidigt.

På fredagen stack Bubbe till jobbet och vi låg kvar i sängen och njöt över vår arbetslöshet. Åkte in till centrum för att strosa lite. Shopping var det inte tal om eftersom vi båda i princip skrapade ihop pengar för att kunna åka ner överhuvudtaget. Såg halva Stockholms kändisar och avslutade med en kopp kaffe på Waynes. Självklart kliver Blondinbella in och fikar...
Gjorde oss iordning hemma och for till Cillas kompis för att ha hudvårdsklass. Ett riktigt trevlig gäng tjejer och vi blev kvar ett par timmar. Plockade upp Bubbe och for på Harry B James där det var glamrock som tema. Jag var i himlen och hade riktigt roligt! Har ingen aning om när vi somnade men det känns inte som om jag sovit nåt i helgen så det måste varit sent.

Saturday fever! Slappade till tusen hela dagen innan vi for till Elins bröder i Flemingsberg. Där blev vi bjuda på middag av Stuff och Fia. Fick även träffa Puttes tjej Wendela innan de drog ut på romantisk middag. En timme senare när vi spelat rockband för brinnande livet började det rulla in folk. Stuffs andra 25-årskalas stod på planeringen. Massa trevligt folk och Stuff servade med goda drinkar så vi var rätt runda under fötterna när vi tog bussen ut till Sofie runt 22.00. Där var det förfest nummer två och när de andra åkte till krogen for jag hem. Var riktigt slut och hängig så det blev film med Bubbe istället för dans med brudarna.. Nästa gång tar vi igen det dubbelt!
Elin ringde och väckte mig och jag som bara ville sova somnade runt 06.00 efter en massa om och men.

Vaknade jättesent på söndagen och alla planer för vår sista dag i storstaden gick i stöpet. Det var bara att kliva upp och åka till centralen på en gång. Tågresan hem var bland det roligaste  på länge och har man Sofie med sig kan man åka hur långt som helst. Det är något som är säkert! Hela tågvagnen sitter nu med ingående information om vårt privatliv men det var nog mest Elins framtida liv som diskuterades.

Är nu i Sundsvall på Elins skola och ska snart in på stan för att luncha med Matilda. Hon var ju också i huvudstaden i helgen så det ska bli kul att höra vad dom gjorde. Ikväll är det MK möte och sen ska jag hem. Till Kramfors. Kramfors. Jag får rysningar.

A new beginning!

Efter många om och men har jag nu gjort en ny blogg. Dels för att förra domänen inte var rolig alls och dels för att mitt liv ser så annorlunda ut nu jämfört med vad det gjorde. Jag börjar om helt enkelt.
Så häng med i mitt liv som hudvårdskonsult för Mary Kay och sambo. Följ med i min resa som framtida tatuerare och kolla vad som händer när jag spenderar min fritid med vänner och familj.


RSS 2.0