Jag. Blir. Så. Less.

På skitsnack, på patetiska människor, på jobbet, på att allt kommer ikapp, på avundsjuka, på svartsjuka, på folk som måste öppna käften, på nederlag och på folk.


SOV GOTT!

EN BLOGG SOM KOMMER TA ÖVER VÄRLDEN

Säger bara en sak:
Läs, njut och snälla ni, förstå ironin!


http://leebloggar.blogg.se

Back to reality

I helgen har de varit gatufest för hela slanten. Har haft en sjukt rolig helg tillsammans med brudarna men nog är man sliten alltid! Mer om gatufesten kommer ni få läsa på en annan blogg inom en snar framtid..
Idag började alltså allvaret. Började jobba 07.00 imorse men eftersom Kramfors har typ icke existerande kollektivtrafik måste jag ta en buss så jag är på jobbet kl 06.00! Gissa om jag bara ville gå i ide när väckaren ringde imorse? Jag har inte klivit upp den tiden på typ ett år. Och jag kan säga att endast efter sex timmars arbetsdag är jag helt slut.. Nu har jag dock sovit ett tag och känner mig mest rastlös och slö.. Funderar på att våldgästa Lena senare idag :)

Hoppas ni haft en bra helg!

Spontanöl!

Igår kväll satt jag här i godan ro och funderade som mest på att gå och lägga mig. Så blev inte fallet då vi knatade bort på strandgatan och drack öl med Pelle, Erik och Carlsson. Mycket trevligt gäng det där.. Dock satt jag mest och lyssnade uppmärksamt på Carlsson och Eriks diskussioner om musik. Shit vad jag lärde mig saker ;)

I alla fulla fall så gick folk eftersom och till slut blev det, som vanligt bara jag och Carlsson kvar. Promenaden till Skarpåkern tog tid kan jag säga! Haha.. Men med musik i öronen, cigaretter och en halv öl gick det i alla fall bra!

Idag har jag mest vaknat, gått, träffat Elin, fikat, handlat och kommit hem. Ska ta en powernap snart så jag är fit for fight ikväll! Mer öl och grillafton på Kramm!

RSS 2.0