Valborgsmässoafton!

Så var dagen här!
Klev upp tidigt för att mottaga syrrans hund. Stressade på här av någon anledning hela morgonen.
Gick ner på stan och handlade på boa och mötte upp Lena. Köpte mat, käkade glass och gick förbi Dollar. Världens jobbigaste promenad med 100 påsar och en hund. Jajustja. Matte hämtade ut sin IPhone den jäveln.. Jag har velat haft en sån långt innan han ens visste att dom fanns och nu beställer HAN en!? Vad handlar det om!??! Han gillar inte ens Apple.
Sjukt bitter nu jag ;)

Ja nu sitter vi här och pumpar ÄKTA rock n roll från 60-talet. Stämningen är på topp och om inte alltför länge ska vi börja göra iordning maten. Känns lite surt att jag inte kan ta någon öl till maten, men det får jag ta igen efter jobbet! Känns konstigt att åka till jobbet mitt i festen, men jag är glad att jag får jobba. Dessutom blev Ida utringd så vi jobbar tillsammans ikväll! Första gången vi är på samma avdelning, men det gör ju kvällen genast mycket roligare..

Nej, man kanske ska städa ihop lite.

Ett år tillsammans!

<3





De närmaste dagarna kommer vara minst sagt hektiska.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Och det gör faktiskt inget för de närmaste dagarna har jag fullt upp!

Onsdag:    Upp tidigt som tusan för att göras iordning av smink och sen fotas till en reklamkampanj. Lär ta hela dagen och sen middag med kärestan. Ett år tillsammans!
Torsdag:   Upp tidigt och ta hunden som jag ska passa hela dagen. Systemet. Jobb 17-20. Fiesta!
Fredag:     Syrran kommer och ska passa lägenheten. Björn kommer och lämnar ännu en hund - Alex. Eventuellt vidare till Härnösand för grillning eller till Sundsvall på förfest. Rockkväll och ÖS med HEAT, Renegade five, Mustasch och Dead by april!
Lördag: Hem på nåt vänster, jobb 17-20, Metal Meltdown!
Söndag: Barnvakt åt Moa och Rose i Härnösand
Måndag: Barnvakt åt samma busungar som föregående dag.

Trevligt. Det får iallafall dagarna att gå..

Frugan.

Jag SAKNAR dig.


...Och det är inte alls kul.

TACK!!!

Jag har mest tur i hela vida världen. Jämt när saker och ting känns tungt brukar det alltid lösa sig i sista sekunden. Dock trodde jag verligen att min tur var över för ett tag framöver men nej då! ;)
Chansade och ringde Ytterlännäsgården där jag varit förut och sommarjobba så nu har man jobb hela sommaren!
La mig dessutom tillgänglig och vips så har man jobb på torsdag och lördag. Thank you lord!

Så då var det iallafall klart att det här kommer bli den bästa sommaren någonsin.

Jag börjar imorrn.

Imorrn ska det skivas CV.
Har ju sökt en sju jobb till sommaren och har nu hittat åtta jobb till som jag tänker söka.


Wish me luck!

Money, money, money!

Tänk om jag kunde få ett par guldbyxor. Eller iallafall en växt som blommar pengar. Shit vad jag skulle vattna den då!
Finns tusen grejor jag måste betala/lägga pengar på nu. Och utöver det finns det en miljon saker jag vill lägga pengar på.

Imorrn blir det att ringa många samtal!

Ännu en ny vecka!

Tiden går. Vet just nu inte om det är positivt eller negativt..
Har varit uppe många timmar idag och snart ska jag försöka ta mig upp på vallen för att fortsätta med projektet och ha ett möte. Får dock inte tag i mina kompanjoner..

Om ni bara visste hur gärna jag vill ha ett körkort och en bil. Ni anar inte..

Lite bilder

Det här hörrni, det här är livet! Kolla kärleksparet till vänster! ;)


Vilken sjuk helg!

Shit vart ska jag börja?
Fredag kanske kan vara en idé..
Jag och Lena bestämde oss rätt tidigt för att åka till Ramvik och kika på Grand Nations spelning. Det var dock bara vi som visste om det så vi for till Björn innan och överraskade. Där satt Markus, Sjölander, och Sjöstedt och ölade. Blev inte där länge innan vi åkte vidare till Ramvik. Blev förkrök i logen och sen var det dags för spelning. Dom gjorde det riktigt bra, och även om det var minst ös på publiken så gjorde dom den bästa spelningen scenmässigt. Kul att se!
Fortsatte festandet där tills dom ville städa, så då blev det att åka till Bergman. Somnade runt 06.00.. Pjuh :P

Lördagen var underbart varm och härlig men jag var supertrött så ägnade större delen av dagen på ryggläge. Sen kom syrran förbi och vi bäddade ner oss i soffan för att kolla på film. Mitt i allt fick vi för oss att gå över till Edin för att kolla läget. Där satt en stor del av Apostasy och Grand Nation och grillade. Så det blev helt plötsligt fetfest med Matte, Fredde, Patrik, Leffe, Grimman, Bergman, Isak, Björn och Sjöstedt. Förflyttade oss in i Freddes grymt tjusiga lägenhet där man minst sagt blev servad! Jag och syrran levde livet där som ensamma tjejer bland massa karlar och jag fick nästan en tatuering! haha. Grabbarna envisades med att få printa in deras nypåkomna, gemensamma namn på mig. Tur jag var vaken så jag kom undan spritpennan. Annars hade jag haft "HardcoreBeauty" inpräntat!
Efter en riktigt rolig fest for vi ner på Träffen. Där bestämde sig den yngre av bröderna Edin för att beställa in fyra brickor öl så ingen behövde gå därifrån törstig om man säger så..
Som vanligt blev det ett himla lyftande och bärande på mig, men till slut var vi samlade för att ta en taxi.

Idag har jag suttit i Frånö hela dagen och käkat Gourmet-lunch alá Isak aka Sleazak och kollat på youtube-filmer i typ fyra timmar. Gissa om det var skönt att komma hem igen?

Tack alla för en grym helg.

Party!

Denna helg kan bara sammanfattas på ett sätt. PARTY!
..Och än är vi inte klara.

Jag glömde ju det bästa!

Så satt jag igår och gjorde en lista över allt jag ska göra den närmaste tiden. Men glömde det bästa!
Söndagen den 3:e ska jag ju inte alls sova! Då ska jag ju passa Moa och Rose! :)
Kicki och Laurence ska iväg så då får jag och Matte busa med tjejerna hela dagen. Tur att syrran påminde mig! Fast iofs hade jag sett det på måndag då jag vänder blad i almanackan..

Idag är det tänkt att jag ska åka upp på vallen igen. Ligger efter och måste jobba ikapp.. Är faktiskt lite sugen att åka till Ramvik ikväll och kolla på grabbarna, men hallå!? Ramvik liksom.. Och tror ingen är sugen på att haka på faktiskt.
Det blir nog en myskväll här hemma bara :)

Blir man gnällig med åldern?

Jag funderar ofta på det. Äldre människor gnäller mer över småsaker än unga.
Nu för tiden har jag ofta kommit på mig själv att gnälla över småsaker som jag för några år sedan struntat fullständigt i.
Till exempel så var jag nära att ringa och klaga på posten för ett par veckor sedan för att de inte kom i tid precis den dagen jag väntade på post. Idag kom jag på mig själv att memorera ett nummer står på en bil som står felparkerad här utanför. Jag tänkte alltså - under några sekunder - ringa och gnälla till företaget vars bil stod parkerad utanför.

Vad handlar det om?


Det är ju hemskt! Jag mår nästan dåligt när jag kommer på mig själv tänka så. Det är ju inte direkt så att bilen utanför stör mig på något sätt.. Och jag avskyr verkligen när äldre människor ska leta saker att gnälla över eller klagar över petitesser.
Snart börjar jag väl sätta upp lappar i tvättstugan om att det är dåligt städat också..

De kommande dagarnas happenings.





Fredag:    
Jobba på med kampanjen, kolla på film med Ida (fast hon vet inte det)
Lördag:    Sola med, och färga håret på Lena
Söndag:   Eventuellt fara och hälsa på brorsan
Måndag:  Kampanjen
Tisdag:    Kampanjen
Onsdag:  Jag och Matte har ett år tillsammans
Torsdag: Sista april - inga planer ännu men det är inte omöjligt att det dyker upp något.
Fredag:   Rockkväll i Sundsvall med Dia Psalma, HEAT, Mustasch, Dead By April och Renegade Five! :D
Lördag    Metal meltdown på parken
Söndag:  SOVA!

Vart tar dagarna vägen?

Jag vet inte om det bara är jag, men jag tycker dagarna, veckorna, månaderna och åren bara rusar iväg! Att det snart är helg igen är ofattbart, att det snart är sommar är ännu konstigare. Och att jag och Matte har varit ihop ett år om några dagar är helt sjukt! Dock är det väl relativt bra att det är på det viset, då kanske det går fortare tills jag får ett jobb och fortare tills vi flyttar och jag börjar skolan. Tänk om jag inte skulle komma in på utbildningen? Det är inte direkt som om jag har en plan B.. Fast det ska nog inte vara några problem!

Idag har jag gjort en hel del faktiskt. Åkte upp till Studion idag och började med foldern och hade ett effektivt men givande möte. Intevjuade även en polis på stationen så det känns som om vi kommer framåt! Dock är det bara att jobba på, för vi ligger efter i tidsschemat. Och med tanke på vad jag surrade om i förra stycket så lär dagen för tryck snart vara här..

Efter det gick vi till Mattes mormor som fyllde år och åkte sen till hans mamma och bröder och käkade mat. Andreas fyller 18 idag så det blev lite firande där också.
Nu har jag nästan tryckt i mig en hel påse popcorn fast att jag inte känner någon smak av det jag äter.. Bra där!

Underbar reklam!

http://www.youtube.com/watch?v=Y0LgJo9Do-8


..Är det förresten någon som vet hur man lägger in en video direkt i inläggen?

En trevlig onsdagskväll

Efter middagen kom Björne och hämtade mig så de senaste fyra timmarna har jag varit hos honom. Gjorde väl inte mycket annat än att fundera på vad vi skulle göra... Ja, inte mycket så att säga. Men det var mycket trevlig ändå! :)
Vi kollade på tuben-klipp, simpsons och cops. Spelade en omgång Chicago som jag vann, såklart.
Sen surrade vi förstås ikapp en hel massa, så det var skönt. Dock svek han mig för att repa med grabbarna, dålig stil! ;)

Nu är jag hemma igen och ska snart äta någonting. Rostat med Oboy känns lockande!
Känner mig fortfarande lite hängig, dock är det mornarna och dagen som brukar vara värst när jag är förkyld så bara för att jag är okej nu så behöver tyvärr inte det betyda att jag mår bra imorrn.
Dock spelar det ingen större roll för jag måste åka upp på Vallen imorrn och träffa gänget. VI ligger efter i tidsschemat och måste börja producera!

Nej, rostat var det va?

Dagens otroligt givande aktiviteter.

Idag har jag inte gjort mycket. I princip bara suttit vid datorn sånär på en liten sväng ute i solen med en bok. Känns som som det borde vara läggdags snart, men klockan är bara 15.00.. Tråkig dag och jag är tung i huvudet.
Ska snart käka lite lätt för att sedan förhoppningsvis träffa en vän eller två. Känner mest för att kolla film ikväll och bara ta det superlugnt. Kanske kan jag övertala någon :)

Hade förresten 367 olästa blogginlägg på blogspot när jag kom hem, men nu är alla igenomlästa. Fixar inte att missa något i mina vänners liv så det var bara att ta tag i det hela.
Snart är det helg igen. Jag känner mig minst sagt dagvill. Senaste nio dagarna har jag levt utan tid och rum. Helgen kommer i alla fall bli stenlugn. Verkar inte hända något speciellt iallafall!

Nej, nudlarna väntar. Det får mig osökt att tänka på ungefär den här tiden på året för ett år sedan. Då käkade jag, Lena och Maria nudlar nästan varje dag. Helgerna var fyllda med festligheter och på vardagskvällarna hände alltid nåt roligt. Vi var ett järngäng, vi fem.

Hej mina vänner!

Nu är jag hemma igen efter en UNDERBAR vecka i Frankrike och Taizé. Ro i själen och en massa nya bekantskaper. Blandade känslor att komma hem igen. I Taizé finns inga bekymmer och nu är jag hemma igen i vardagen och ekonomi, jobbsökande och pappershandlingar är vad som tar upp mina dagar. Har dessutom varit sjuk hela veckan och idag känns det som om det började om. Har känt mig febrig och slut med huvudvärk. Apropå värk så gör det ont i varenda muskel och led efter en veckas sittande som avslutades med 36 timmar i en buss. Helt otroligt vilka sovställningar man kan få till när det krisar..
Väl hemma blev jag mycket väl mottagen och det är skönt att vara hemma med de mina. Nu när jag fått gosa med kärlekarna saknar jag mina vänner en massa. Ska få till en date med Lena imorrn och Björn skulle försöka hitta en lucka i hans (numer) upptagna liv. Jag håller tummarna. En kopp kaffe på hans bro med guns n roses i bakgrunden skulle sitta fint. Hoppas solen skiner också.

Har en massa att göra uppe i studion också så håll tummarna med mig att jag inte är febrig imorgon.

Skriver mer om resan en annan dag, måste samla ihop mina intryck.

Idag åker jag till Taizé!

Usch vad trött jag är.. Har packat i princip allt inför resan och ska snart ner på stan för att handla det sista.
Sen bär det raka vägen till Lena för kalas. Tar med mig alla grejor dit så kan jag åka därifrån direkt ikväll..
Undrar hur mycket jag glömt att packa ner?

Resfebern kommer krypande..

Up, up and awake!

Gårdagen var superkul!
Jag och Ida for till Matilda för att uppleva Thailand igen. Eller ja, dom upplevde Thailand igen och jag fick ta del av det. Riktigt mysigt och roligt! Drack ett par glas vin innan Ida och Matilda slängde ihop värsta avancerade Thai-drinken som dom pratat om en hel del, och visst var den god! Bland det godaste jag druckit.. :)
Dansade en hel del och sjöng ännu mer. Lättade våra hjärtan och skrattade en himla massa.
Jag och Ida knallade hemåt runt 01.30.
Idag är jag trött. Även fast jag sov alldeles för länge. Ska käka nån frukost nu och hoppa in i duschen sen så är man som en människa igen!

Idag blir det till att börja packa resväskan och sen blir det förblås här. För dom som ska dricka alltså, jag tänkte mest umgås. Blir Gladan ikväll!

Glad påsk allihopa! :)

Skärtorsdag

Imorse ringde Maria och undrade om jag var hemma. Hon var i Kramfors och ville komma upp. Vi kramades och pratade och sen skjutsade hon mig och Tobbe till studion. Där var vi tre timmar med sällskap av Elin, sen gav vi upp. Ingen av oss var speciellt kreativa idag.
Matte kom nyss hem med ett stoooooort påskägg till mig! Gud vad gott. Ska snart hugga in på det. Ikväll blir det ett glas vin hos Matilda med henne och Ida. Och jag ska få en present! En svart present ;)

Nej, om man skulle spela lite guitar hero kanske?

Idag handlar det om prioritering.

Uscha. Jag har nästan inte sovit någonting inatt så är hemskt seg i huvudet.
Har en massa att göra idag. Inget kul, bara måsten.. Ska ta tag i det snart.
Valde att prioritera bort allt roligt idag - d.v.s. NoCry för att komma ikapp med mig själv och mina behov.
Ångrar det redan, men har egentligen inget val.. SKa jobba på att fixa allt snabbt så kanske jag hinner åka upp till vännerna i studion senare! :)

hmm.. Bara att ta tag i listan nu då!

No one listening

Ännu en dag över.
Studion hela dagen - möte - middag hos pappa - hem.

Är allmänt less på det mesta idag så har inte mycket roligt att skriva. Räkningarna ligger på hög, har ingen aning om hur jag ska få fickpengar till Taizé och har ännu mindre aning om hur jag ska klara räkningarna nästa månad. Sen är vi inne på maj med fler räkningar plus Sweden Rock.
Gör allt för att boka hudvårdsklasser men ingen vill/kan och när jag väl får in en avbokas/ombokas dem.
Jag måste helt enkelt inse att jag inte kan åka till Frankrike. Ska kolla imorgon om jag hinner få min lön som försvann någonstans på nåns skrivbord innan torsdag, annars går det här inte.
Och hur jag ska kunna finansiera en resa till Sweden Rock går just nu över mitt förstånd. När man inte ens kan köpa sin egen mat eller betala räkningarna måste man nog inse att det inte går att åka någonstans. Synd bara att jag får resan till Frankrike betald och att jag redan har Sweden Rock biljetten i mina händer. Men det hjälps liksom inte.

Har sökt alla jobb jag fått nys om och funderar mycket över hur jag kan få in en slant. Har ju inte ens nåt av värde att sälja..
När man inte ens får hjälp av soc är det inte lätt.

Jobbig dag.

Den här dagen är fullspäckad och inte började den särskilt bra heller. Trött så in i norden och alla tv-serier är on hold.. Dagens I-landsproblem.
Iallafall så ska jag snart åka upp till studion och träffa mina NoCry-vänner för att fortsätta med kampanjen. Ska även ha möte med vår "arbetsgivare" för att visa våra förslag och få godkännande innan vi fortsätter. Hoppas och tror att detta kommer bli riktigt bra..
Efter mötet åker jag och Matte till Kyrkdal. Ska upp till huset och hämta lite saker och sen käka middag där. Skönt att slippa tänka på middagen idag iallafall..

Uuusch, jag känner mig så tömd på energi. Hur ska jag orka med den här dagen? Hoppas gänget piggar upp mig!

You want a girl with lips like morphine <3

Idag har det varit en mycket givande dag.
Har varit i studion hela dagen och planerat en kampanj med mina vänner. Så nu blir jag nog där uppe mellan 10-16 varje dag i fem veckor. Eller ja, inte när jag är i Frankrike då! :)
Tror vi kommer göra ett kanonjobb med den här kampanjen, vi är väldigt duktiga tillsammans och det är riktigt spännande!

Nu ska jag snart iväg till ett möte inför Frankrike-resan till Taizé! Mitt andra projekt.. Känns kul att vara involverad i många olika saker måste jag säga. Synd att saker och ting inte ger betalt. Fast huvudsaken det är kul känner jag.. Och det är det verkligen! Dessutom får jag ju resa en massa! Erfarenheter gör mig rik.. (Fast betalar inga räkningar..)
Ska iallafall bli kul att träffa "mina" ungdomar som jag ska ansvara för en vecka och höra alla planer. Just nu vet jag inte ens vilken tid vi ska åka!

Hörs ikväll.

Grand Nation på kåren

Så igår var det då dags.
Jag kom till Sundsvall redan vid 14, så då åkte jag och käkade med Elin, Lena och Andreas. Jag och Elin var klar tidigt och minst sagt övertaggade.. Drack ett par öl här hos henne innan vi gick till Mika för att sluta upp med grabbarna. Var där ett bra tag innan vi gick till Kåren. Grand Nation ägde - som vanligt och de andra banden var också bra. Dock blev det nån öl för mycket så jag och frugan gick hem relativ tidigt och somnade. Faktiskt skönt och idag har vi bara suttit i soffan, sovit och käkat en massa.
Nu ska Elin baka kladdkaka och sen åker jag hem. Har en massa möten imorrn, booring. Måste börja fundera över vad jag ska ha med mig till Taizé också.. Lång bussresa och borta över en vecka. Går typ inte att ladda saker där borta heller så jag ska försöka låna nån MP3 med batterier. Och en massa snus behöver jag också..

Aja, nu ska jag göra mig klar för att åka hem så fort grabbarna är klara.

Ursäkta kvalitén på bilderna men hade bara mobilen med mig som är oerhört skak-känslig.




Btw så har jag, Elin och Fäldt startat band. The king and queens. Lägg det på minnet ni!

Hörde jag skål?

Första ölen sprättad så nu är det bara att rocka!
Sitter och gör oss iordning nu och väntar förmodligen tillökning med Fäldt, Isak m.fl. Kan bli skoj med dom dårarna!
Sen ikväll är det sleaze som gäller..

Är väl inte direkt känd för att klä mig moderiktigt överhuvudtaget men idag är det lite mer än vanligt. Står ute och röker, luktar öl ur munnen iklädd leopardstrumpbyxor, kort-kort med kedjor och magtröja. Tror ni inte att två mormon-systrar kommer fram och bjuder in oss på konferens imorrn? Haha.. Tackade artigt men planerar inte att gå (?)

SKÅL!

Effektivitet på kvällskvisten!

Hahaha.. SHIT vad effektiv man kan vara när pappa och plastmorsan bestämmer sig för att komma på besök mot kvällskvisten. Vi städade en lägenhet i KAOS på 20 minuter! haha. Inklusive badrum, disk och dammsugning! ;)

Bara att sätta på kaffet nu då för dom kommer nog när som helst..

Helgens planer

Snart är fredagen slut.. Äntligen måste jag nog säga!
Jag och Matte har bara tagit det lugnt, kollar på tv och käkat en massa. Gott! :)
Imorgon ska jag åka till Härnösand med NoCry. Ska bli kul, det är casting där och jag hoppas att många ungdomar dyker upp! Det hade underlättat dagen..
Sedan åker jag direkt därifrån till Sundsvall för att ta en öl med Elin och sedan bär det av till Kåren för att kolla Grand Nation m.fl. och festa lite. Kommer nog, som vanligt, bli mycket trevligt!
Just nu är min älskling och dansar på Latinoweekend. Hoppas det går bra för henne med det tror jag verkligen! Hon är så duktig så :)

Söndagen lär bli slapp som tusan och det kan hända att jag stannar kvar (som vanligt) eftersom jag har möte på måndag. Känns inte så ekonomi- eller energismart att åka hem för att åka tillbaka dagen efter..

Apropå allt detta måste jag packa! Kommer jag inte orka göra imorgonbitti..
Men! För att packa måste jag skriva en lista först.. Är ni också såna som alltid ska skriva listor över allt?

Känns som om långfredagen kommit en vecka för tidigt..

Klev upp relativt tidigt imorse och åkte upp på Vallen för att lyssna lite på Nic och börja planera saker och ting. Åkte sedan hem med Björne och han körde ner oss för att handla. Det är väl det roligaste som har hänt idag :P
Så ja.. Har nyss smällt i oss tacos och har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Ingen som är hemma nu heller..

Har ägnat nån timme till att läsa trådar på flashback. Haha, jävla dioter det finns där alltså! Men det är kul att se hur hängivna folk är ibland. Speciellt när det handlar om att jaga kändisar eller ta reda på fakta om saker som stått i tidningar..

Funderar på att vila en stund nu och kanske spela lite Guitar Hero. Matte sover. Som vanligt...

Så var man rekomenderad då!

...Dock är det min gamla blogg, men ändå! ;)


Taizé and France, here I come!

Ibland har man bra tur.. Fick ett telefonsamtal idag och vips så ska jag och Ida åka som ungdomsledare till Taizé i Frankrike! Har varit där förr och vet därför att det här kommer bli riktigt härligt! Det är ett kloster vi ska besöka och samtidigt som oss kommer det vara 1000tals andra ungdomar från hela världen där.
Det här känns riktigt roligt! T.o.m bussresan på 36 timmar brukar vara kul... :)

Dock kom det väldigt hastigt, lördag nästa vecka åker vi! Kunde inte komma mer lägligt dock. Jag behöver en själslig resa!
Dessutom är det i princip sommar där nu! Förra året var det väl en 20-22 grader varmt!



Dagvill..

Jag blir fruktansvärt dagvill när jag bara går hemma eller när jag gör ovanliga saker mitt i veckan. Tänk att det snart är helg igen!
Idag hade jag tänkt att ta en promenad men vädret är inte så kul och Lena fick jobb. Måste ändå gå ner på stan en sväng och lämna in papper till Arbetsförmedlingen. Ikväll blir det förhoppningsvis en träff med Ida och Matilda. Jag vill ju höra allt om resan! :)
Slänger upp ett par bilder från i helgen. Elin är kattvakt åt en kritvit liten kisse som heter Sambo :)


Bullet i Åre

Fy FAAN vad lyckad trippen till Åre blev!
Åkte på eftermiddagen och laddade upp i bilen. For som vi var utan sovplats eller nån aning om vad kvällen skulle ge.
Jag gjorde misstaget att sprätta en öl i bilen vilket ledde till 4 kisspauser på fem mil. Stenbra! :D
Haha iallafall så kom vi fram typ kvart i 9 och inget var öppet så vi satte oss i bilen och drack öl och rökte. Lodisvarningen började redan där. Knatade in på Bygget när de öppnade en kvar senare och var minst sagt ensamma om att vara där för att se Bullet. Drack alkohol för att dämpa skitmusiken och brat-vrålen och till slut var det äntligen dags för Bullet!
Som sagt så var vi dom enda som var där för att se dem så publiken var ju inte enorm direkt. Men shit vad bra dom var!

Efter spelningen tog vi hissen upp till logen för att Björn skulle göra affärer. Klang hade en sjuk separationsångest men nu är iallafall Björn stolt ägare av en Rickenbacker. En SJUKT snygg sådan dessutom!
Iallafall så festade vi på där tills Bygget slängde ut oss. Knatade vidare till bandets enorma stuga för att efterfesta. Dock visste vi inte att vi skulle behöva vara knäpptysta för att sångarens småbarn låg och sov. Käkade en kvällsmacka med Erik och Klang och hamnade till slut i soffan med "Mäklaren" på tv. haha...
Vaknade dagen efter i soffan med två små barn smygandes runt. Kändes lite konstigt! haha.. Vi stack rätt fort och käkade och gick av nån anledning in på Stadium.. Malplacerade eller vad?

Ja hela resan kan ju sammanfattas som riktigt rolig och lodis. Bäst var ändå när Björn sitter och pratar med gitarristen och säger: "Vi har ingenstans att ta vägen..." hahaha. Dom erbjöd oss att sova i Bulletbussen men det kändes lite kalt. Tur dom hade en stor stuga :)


RSS 2.0