Bullet i Åre

Fy FAAN vad lyckad trippen till Åre blev!
Åkte på eftermiddagen och laddade upp i bilen. For som vi var utan sovplats eller nån aning om vad kvällen skulle ge.
Jag gjorde misstaget att sprätta en öl i bilen vilket ledde till 4 kisspauser på fem mil. Stenbra! :D
Haha iallafall så kom vi fram typ kvart i 9 och inget var öppet så vi satte oss i bilen och drack öl och rökte. Lodisvarningen började redan där. Knatade in på Bygget när de öppnade en kvar senare och var minst sagt ensamma om att vara där för att se Bullet. Drack alkohol för att dämpa skitmusiken och brat-vrålen och till slut var det äntligen dags för Bullet!
Som sagt så var vi dom enda som var där för att se dem så publiken var ju inte enorm direkt. Men shit vad bra dom var!

Efter spelningen tog vi hissen upp till logen för att Björn skulle göra affärer. Klang hade en sjuk separationsångest men nu är iallafall Björn stolt ägare av en Rickenbacker. En SJUKT snygg sådan dessutom!
Iallafall så festade vi på där tills Bygget slängde ut oss. Knatade vidare till bandets enorma stuga för att efterfesta. Dock visste vi inte att vi skulle behöva vara knäpptysta för att sångarens småbarn låg och sov. Käkade en kvällsmacka med Erik och Klang och hamnade till slut i soffan med "Mäklaren" på tv. haha...
Vaknade dagen efter i soffan med två små barn smygandes runt. Kändes lite konstigt! haha.. Vi stack rätt fort och käkade och gick av nån anledning in på Stadium.. Malplacerade eller vad?

Ja hela resan kan ju sammanfattas som riktigt rolig och lodis. Bäst var ändå när Björn sitter och pratar med gitarristen och säger: "Vi har ingenstans att ta vägen..." hahaha. Dom erbjöd oss att sova i Bulletbussen men det kändes lite kalt. Tur dom hade en stor stuga :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0