En fin helg

Det har varit en mycket fin helg här i Sundsvall. I lördags fyllde Makka med fler år så vi firade honom. Jättretrevligt verkligen! Blev kåren och en efterfest med smörgåstårta. Mums! Blev dock rejälv trött så vi for hem runt 03.30.

Igår var det ju Alla hjärtans dag. En dag då man iallafall kan stanna upp och tänka hur mycket alla runt omkring betyder. Vi låg i sängen fram tills 14.00 och kollade på OS och bara mös. Käkade gelehjärtan som jag fick tidigare på dagen.

Blev hämtade av Pappan och for hem till dom och käkade middag. Riktigt mysigt, Nathalie och Mathias var också där. Supergod middag och efterrätt. Alla barn med respektive fick presenter. Ett presentkort på Birsta City! TACK! Helt perfekt..

När vi kom hem blev det sängläge igen. Film, OS, I en annan del av köping och Yatzy hela kvällen lång. Och godis såklart..

Idag har jag faktiskt inga planer. Funderar på att åka ut på Birsta eller så stannar jag bara hemma. Är så härligt väder så en sväng på stan blir det nog iallafall. Behöver handla lite.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0